topNotif

6 درمان خانگی برای بیماری تب حصبه

599 بازدید
14 دی 02
ریحون
,
بروزرسانی شده در تاریخ 11 دی 1402

6 درمان خانگی برای بیماری تب حصبه

تب حصبه چیست؟

تب حصبه که به آن تب روده ای نیز می گویند، توسط باکتری سالمونلا ایجاد می شود. تب حصبه در مکان هایی که تعداد کمی از افراد حامل این باکتری هستند، نادر است. همچنین در جایی که آب برای از بین بردن میکروب ها تصفیه می شود و دفع زباله های انسانی مدیریت می شود، نادر است. یکی از نمونه هایی که تب حصبه نادر است، ایالات متحده است. مکان هایی با بیشترین تعداد مبتلا یا با شیوع منظم در آفریقا و جنوب آسیا هستند. این یک تهدید جدی برای سلامتی است، به ویژه برای کودکان، در مکان هایی که شایع تر است.

غذا و آب با باکتری های موجود در آن باعث تب حصبه می شود. تماس نزدیک با فردی که حامل باکتری سالمونلا است نیز می تواند باعث تب حصبه شود.

علائم تب حصبه

  • تب شدید
  • سردرد
  • دل درد
  • یبوست یا اسهال
  • خستگی مفرط
  • با پیشرفت عفونت، ممکن است اشتهای خود را از دست بدهید، احساس بیماری کنید و شکم درد و اسهال داشته باشید. برخی افراد ممکن است دچار بثورات پوستی شوند.

اگر تب تیفوئید درمان نشود، علائم در هفته‌های بعد بدتر می‌شوند و خطر ابتلا به عوارض بالقوه کشنده افزایش می‌یابد.

درمان های خانگی برای تب حصبه

  1. سعی کنید از سیر استفاده کنید

سالمونلا یک نوع باکتری مضر است که از خانواده انتروباکتریاسه است. این می تواند انواع مختلفی از عفونت ها از جمله تب حصبه را در انسان ایجاد کند.

عصاره سیر می تواند از رشد پاتوژن های روده ای جلوگیری کند. در زمان افزایش مقاومت ضد میکروبی، درمان های جایگزین مانند استفاده از گیاهان موجود مانند عصاره سیر می تواند راه حل های بالقوه ای را برای مبارزه با پاتوژن های روده ای مانند گونه های سالمونلا به ارمغان بیاورد.

نحوه استفاده از سیر برای تب حصبه:

  • دو حبه سیر را با معده خالی به مدت چند هفته صبح بخورید تا علائم تب حصبه را کاهش دهید.
  • برای تهیه چای سیر، 3 تا 4 حبه سیر تازه را پوست بگیرید و خرد کنید و به یک قابلمه آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید میخک به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشد، مایع را صاف کرده و عسل یا لیمو را به آن اضافه کنید. این چای را دو بار در روز بنوشید.
6 درمان خانگی برای بیماری تب حصبه

6 درمان خانگی برای بیماری تب حصبه

  1. چای ریحان بنوشید

ریحان در سراسر جهان در دسترس است و در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی استفاده می شود. متأسفانه، غنای مغذی و جنبه های عملکردی دانه های ریحان ناشناخته باقی مانده است. ریحان تا حد زیادی در سیستم های طب سنتی برای درمان سردرد، سرفه، یبوست، اسهال و موارد دیگر استفاده شده است. ریحان خواص درمانی زیادی دارد.

تحقیقات همچنین اثر ضد میکروبی روغن دانه ریحان را در برابر باکتری های گرم مثبت و گرم منفی از جمله باکتری عامل حصبه سالمونلا به اشتراک گذاشته است. ریحان به دلیل فواید آن در برابر تب ناشی از حصبه مورد مطالعه قرار گرفت و روغن دارای خاصیت ضد تب (کاهنده تب) خوبی بود.

نحوه استفاده از ریحان برای تب حصبه:

  • چند برگ ریحان و 1 قاشق چایخوری میخک و زنجبیل آسیاب شده را به یک فنجان آب اضافه کنید.
  • این مخلوط را بجوشانید و می توانید کمی عسل به آن اضافه کنید.
  • این چای را ۲ تا ۳ بار در روز به مدت چند هفته بنوشید.
  1. یک فنجان چای میخک را میل کنید

به طور کلی، عفونت ناشی از سالمونلا در اثر مصرف غذا و آب آلوده ایجاد می شود. بسیاری از آنتی بیوتیک ها از جمله آمپی سیلین، کلرامفنیکل و فلوروکینولون ها در درمان عفونت سالمونلا مفید هستند.

مشاهدات حاصل از مطالعات به وضوح نشان می دهد که اوژنول (ترکیب اولیه میخک) دارای فعالیت ضد باکتریایی احتمالی علیه سالمونلا تیفی است. اوژنول باعث اختلال در غشای سلولی باکتری می شود که باعث نشت یون ها و سایر محتویات سلولی می شود و در نهایت منجر به مرگ باکتری می شود.

چگونه از میخک برای تب حصبه استفاده کنیم؟

  • ابتدا 5-7 عدد گل میخک را به آب اضافه کنید.
  • این مخلوط را بجوشانید.
  • اجازه دهید تا خنک شود.
  • چای را صاف کرده و صبح قبل از صبحانه بنوشید.
  • حداقل یک هفته این کار را انجام دهید.

 

همچنین بخوانید: درمان تب یونجه با 12 روش خانگی

 

  1. پرتقال

سالمونلا می تواند کشف نشده در روده حیواناتی که مردم می خورند زندگی کند و در نتیجه به آنها منتقل شود. بنابراین، رژیم‌های غذایی حیوانات می‌توانند بر جمعیت‌های عوامل باکتریایی منتقله از غذا، از جمله گونه‌های سالمونلا تأثیر بگذارند.

تولید آب پرتقال در صنایع اغلب باعث تولید برخی مواد زائد مانند پوست پرتقال و تفاله پرتقال می شود که دارای مواد مغذی بالایی هستند و معمولاً در جیره گاو گنجانده می شوند. یک مطالعه نشان داد که گنجاندن پوست پرتقال در رژیم غذایی حیوانات باعث کاهش جمعیت سالمونلا می شود.

عفونت سالمونلا به طور قابل ملاحظه ای با درمان پوست پرتقال در سراسر دستگاه گوارش کنترل شد و این نشان می دهد که پوست پرتقال و گلوله ها محصولاتی هستند که می توانند برای کاهش انتشار عوامل بیماری زا مانند سالمونلا که باعث تب حصبه می شود استفاده شوند.

  1. گواوا مصرف کنید

گواوا (گلابی بی‌کرک) یک گیاه درمانی است که در طب عامیانه مورد استفاده قرار می گیرد زیرا تصور می شود حاوی مواد فعالی است که به درمان و مدیریت بسیاری از بیماری ها کمک می کند.

مطالعه ای برای ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانس ها و سایر ترکیبات استخراج شده از برگ های گواوا مانند متانول، هگزان و اتیل استات انجام شد. این ترکیبات از نظر سودمندی در برابر سویه های باکتریایی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.

6 درمان خانگی برای بیماری تب حصبه

6 درمان خانگی برای بیماری تب حصبه

  1. از اسانس پونه کوهی استفاده کنید

تب حصبه همچنان یک مسئله مهم بهداشت عمومی است، به ویژه در مناطقی که بهداشت ناکافی وجود دارد. مشکل مقاومت چند دارویی سالمونلا، باکتری مسئول ایجاد حصبه، درمان و کنترل تب حصبه را بیشتر مشکل می کند.

ترکیبات زیادی از روغن پونه کوهی به نسبت های مختلف با ترکیبات اصلی کارواکرول، سیمن و 4-ترپینئول مشخص شده است. همه اینها اثر مهاری در برابر باکتری های گرم منفی دارند. شما می توانید پس از صحبت با پزشک از مکمل های روغن پونه کوهی استفاده کنید.

سخن پایانی

تب حصبه یک عفونت باکتریایی شناخته شده در دستگاه گوارش است که با نوشیدن و خوردن غذا و آب آلوده می توانید به آن مبتلا شوید. می تواند علائم مختلفی مانند تب، سردرد، اسهال، استفراغ و یبوست ایجاد کند که با استفاده از درمان های خانگی تا حدی می توان این علائم را کاهش داد.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

پونه خشک را با خواص مقوی معده، کاهش وزن، ضد درد و اسپاسم، رفع بوی بد دهان، کاهش استرس و خستگی و افزایش انرژی،  درمان بی خوابی و …، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0