مواد غذایی غلبه بر سرماخوردگی
مواد غذایی غلبه بر سرماخوردگی که ضروریست بدانیم :
از زمان های گذشته غذاها و مواد غذایی به عنوان یک درمان طبیعی نه تنها برای پیشگیری از سرماخوردگی ، آنفلونزا و دیگر بیماری های شایع تنفسی استفاده می شده بلکه به عنوان درمانی هم به کار می رفت. بدن نمی تواند ویتامین ذخیره کند، به همین دلیل ویتامین ها باید به صورت روزانه مصرف شوند. بدن برای استفاده های ویژه خود و به خصوص پایدار نگاه داشتن سیستم ایمنی به ویتامین ها و مواد معدنی نیاز دارد.
ویتامین های مورد نیاز بدن برای غلبه به سرماخوردگی :
ویتامین آ :
این ویتامین از تبدیل بکاروتن به دست می آید و یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی است. در پیشگیری از این بیماری و در دید چشم نقش مهمی دارد. ویتامین آ در تخم مرغ، گوشت، شیر، جگر و قلوه، میوه ها و سبزی های نارنجی، قرمز و سبز پررنگ مانند سیب زمینی شیرین و هندی، اسفناج، کلم بروکلی، هویج و کدو وجود دارد.
ویتامین ث :
به نام اسید اسکوربیت شناخته می شود و در ساخت گلبول سفید خون که خط اول دفاعی بدن در مقابل عفونت ها هستند نقش دارد. این ویتامین در بدن دخیره نمی شود و محلول در آب است و پس از مصرف از بدن دفع می شود. میوه ها و سبزیجاتی که از نظر ویتامین ث غنی اند، عبارتند از؛ کلم بروکسل، جوانه ها، گل کلم، توت فرنگی، مویز، کیوی، لیمو، خربزه، هندوانه، پرتقال، فلفل، گوجه فرنگی،پیاز، ویتامین پ آنتی اکسیدان قوی است وعملکرد ویتامین ث را افزایش داده، در لیمو ترش، گیلاس، آلبالو، تمشک ها، انگور قرمز، فلفل سبز، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، ویتامین پ یافت می شود.
مواد غذایی غلبه بر سرماخوردگی