لوبیا ترمس (باقلا مصری) و خواص بی نظیر آن
با لوبیا ترمس (باقلا مصری) و خواص بی نظیر آن آشنا شوید
لوبیا ترمس (لوبیا گرگی، لوبیا مصری، باقلا مصری)، دانه خوراکی از گیاه ترمس یا لوپن (Lupinus) از خانواده باقلاییان است. این ماده غذایی زیر مجموعه حبوبات قرار می گیرد و بیشتر در مناطق آسیایی به ویژه جنوب غربی آسیا و شمال آفریقا می روید. در حال حاضر نیز در مناطق مدیترانه ای و آمریکای جنوبی نیز کشت می شود. این دانه حاوی مواد مغذی مانند فیبر، پروتئین، گروهی از ویتامین های ب و بسیاری از مواد معدنی می باشد. اگر چه طعم آن قبل از پختن تلخ است، اما تلخی آن با خیساندن در آب از بین می رود. علاوه بر این، آرد این لوبیا جایگزین خوبی برای آردهای سفید است و از آن می توان در تهیه ماسک صورت نیز استفاده کرد. در ادامه با لوبیا ترمس (باقلا مصری) و خواص بی نظیر آن آشنا شوید.
لوبیا ترمس (باقلا مصری) و خواص بی نظیر آن
ارزش غذایی لوبیا ترمس (باقلا مصری)
این لویبا حاوی مواد غذایی بسیار ارزشمندی است که به حفظ سلامت بدن کمک می کند. تنها در 100 گرم لوبیا ترمس، 40.37 گرم کربوهیدرات، 18.9 گرم فیبر، 36.17 گرم پروتئین، 9.74 گرم چربی و 371 کالری است. این ماده مغذی منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، اسید آمینه های ضروری، ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین ب یک (تیامین)، اسید فولیک (ویتامین ب 9)، ویتامین ب 3 (نیاسین)، پتاسیم، منیزیم، منگنز، روی و مس است. تمام این عناصر به حفظ سلامت بدن و درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کنند.