سرکه بالزامیک و فواید درمانی آن
با فواید بی نظیر و درمانی سرکه بالزامیک آشنا شوید
سرکه بالزامیک (Balsamic vinegar) سرکه ای تهیه شده از آب انگور تخمیر نشده است که رنگ قهوه ای تیره و طعم خاصی دارد. عطر و طعم آن ترش و شیرین است. سرکه بالزامیک به عنوان سرکه شراب نیز شناخته شده است، اما در این سرکه به هیچ وجه الکلی وجود ندارد. ایتالیایی ها قرن ها پیش (روم باستان) از آن به عنوان یک طعم دهنده محبوب استفاده می کردند. این ماده غذایی در ایتالیا تهیه و سپس به سایر نقاط جهان منتقل شد. در دو دهه اخیر به لطف سرآشپزهای خلاق فرانسوی و ایتالیایی از این سرکه علاوه بر سس ها در انواع غذاها نیز استفاده می شود. این نوع سرکه، به دلیل ارزش غذایی بالا، علاوه بر حفظ سلامت بدن، به درمان برخی از بیماری ها نیز کمک می کند. در ادامه با سرکه بالزامیک و فواید درمانی آن آشنا شوید.
سرکه بالزامیک و فواید درمانی آن
ارزش غذایی سرکه بالزامیک
این سرکه یک منبع بسیار ارزشمند از پتاسیم، منگنز، کلسیم و آهن است. علاوه بر اسید استیک که جذب سلول ها را برای مواد معدنی آسان تر می کند، عناصر ضروری برای حفظ وزن مطلوب و سلامت بدن را نیز فراهم می کند. . این ماده حاوی درصد بسیار کمی چربی و کالری است و بهترین جایگزین برای سس مایونز و روغن های پر کالری است.