فواید سیب زمینی و ارزش غذایی آن
با فواید سیب زمینی و ارزش غذایی آن آشنا شوید
سیب زمینی یکی از سبزیجات مغذی و در عین حال پر مصرف در سراسر دنیا است. سیب زمینی به دلیل طعم بی نظیر، قابل دسترس بودن و پخت آسان، یکی از اصلی ترین مواد غذایی محسوب می شود. با این حال، به علت کربوهیدرات زیاد، بسیاری از مردم به علت ترس از افزایش وزن سیب زمینی نمی خورند. اما بهتر است بدانید، سیب زمینی غنی از ویتامین ها، فیبر، ترکیبات شیمیایی و مواد معدنی است که بدن را در برابر بیماری های مختلف محافظت می کند. مصرف متعادل سیب زمینی نه تنها سبب افزایش وزن نمی شود، بلکه به سلامت بدن نیز کمک می کند. حال در این مقاله، با فواید سیب زمینی و ارزش غذایی آن آشنا شوید.
فواید سیب زمینی و ارزش غذایی آن
ارزش غذایی سیب زمینی
سیب زمینی مانند سایر سبزیجات بسیار مغذی است. تنها 100 گرم سیب زمینی آب پز حاوی 72 کالری، 1.8 گرم پروتئین، 17 گرم کربوهیدرات، 0.1 گرم چربی، 1.2 گرم فیبر است. علاوه بر این، حاوی 15 میکروگرم فولات، 1.06 میلی گرم ویتامین ب 3 (نیاسین)، 0.03 میلی گرم ویتامین ب 2 (ریبوفلاوین)، 0.08 میلی گرم ویتامین ب یک (تیامین)، ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین کا، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر و روی و غیره است.