روش تهیه یک نوشیدنی طبیعی برای درمان نقرس و کاهش اسید اوریک بدن
روش تهیه یک نوشیدنی طبیعی برای درمان نقرس و کاهش اسید اوریک بدن
در گذشته، نقرس، درد و التهاب مفاصل بیشتر در افراد سالخورده دیده می شد و به عنوان بیماری های که با افزایش سن بروز می کرد، در نظر گرفته می شد. اما، در حال حاضر علایم این بیماری ها در افراد میانسال و حتی جوانان دیده می شود. بر اساس آمار جهانی بهداشت، تعداد بیماران بیماری های مفصلی بسیار افزایش یافته و متاسفانه سن ابتلا بسیار کاهش یافته است. بنابراین، کنترل و پیشگیری از این بیماری ها بسیار مهم است. علت اصلی بیماری های آرتریتی مانند نقرس و التهاب مفصلی، افزایش مقادیر اسید اوریک در بدن است. در این مقاله، روش تهیه یک نوشیدنی طبیعی برای درمان نقرس و کاهش اسید اوریک بدن را شرح خواهم داد.
روش تهیه یک نوشیدنی درمان نقرس و کاهش اسید اوریک بدن
اسید اوریک در بدن
تجزیه پورین (Purine) در بدن باعث ایجاد اسید اوریک می شود. پورین ماده ای است که در غذاها یافت می شود. بدن به طور طبیعی موجب شکستن و تجزیه پورین و ایجاد اسید اوریک می شود. این اسید اوریک ها از طریق جریان خون به کلیه هایی راه می یابند و معمولا با ادرار خارج می شوند، اما گاهی اوقات در بدن انباشته می شود و به همین علت درد و التهاب در استخوان و مفاصل آغاز می شود.
اگر میزان اسید اوریک در بدن افزایش یابد، مهم است که آن را کنترل کنید، زیرا با افزایش میزان آن ممکن است به التهاب مفاصل و نقرس دچار شوید. اگر بدن شما مقدار زیادی اسید اوریک را داشته باشد، مستعد بیماری های آرتریتی مانند التهاب مفاصل و نقرس هستید. اما نگران نباشید، شما می توانید میزان اسید اوریک را به آسانی با برخی از داروهای طبیعی کنترل کنید.
همچنین بخوانید: درمان های خانگی بیماری نقرس