10 مزیت پونه کوهی برای سلامتی
10 مزیت پونه کوهی برای سلامتی
پونه کوهی چیست؟
پونه کوهی به غذاها طعم خوش می افزاید. همچنین ممکن است به دلیل خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن فواید سلامتی داشته باشد. کاربردهای پزشکی احتمالی از دیابت تا گرفتگی عضلات را شامل می شود. همچنین ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.
در حالی که پونه کوهی به مقدار زیاد استفاده نمی شود، نمی توان فواید تغذیه ای آن را نادیده گرفت.
فقط 1 قاشق چای خوری از برگ های خشک پونه کوهی می تواند 3 درصد از نیاز روزانه شما به فیبر را تامین کند. همچنین منبع خوبی از ویتامین K است که 9 درصد از کل نیاز روزانه شما را تامین می کند. همچنین سرشار از مواد معدنی است و ۴ درصد از نیاز روزانه شما به آهن و منگنز را تامین می کند.
پونه کوهی سرشار از ترکیبات کارواکرول، تیمول و رزمارینیک اسید است که آنتی اکسیدان، ضد قارچ و آنتی بیوتیک هستند.
مهمترین فواید پونه کوهی برای سلامتی
-
رشد باکتری ها را مهار می کند
پونه کوهی و اسانس آن از دیرباز به عنوان آنتی بیوتیک مورد استفاده قرار می گرفته است. چندین مطالعه پتانسیل آنها را به عنوان عوامل ضد باکتریایی در برابر چندین گونه از باکتری ها نشان داده اند.
من عاشق پونه م
عرض ادب و احترام
از ثبت نظر محترم شما سپاسگزاریم.
شاد و سلامت باشید.
تشکر میکنم من هم استفاده کردم بسیار عالی بود
عرض ادب و احترام
سپاس فراوان از ثبت نظر و تجربه محترم شما.
شاد و سلامت باشید.
زهرا هستم متشکرم از توصیحای خوبتان
عرض ادب و احترام
سپاس فراوان از ثبت نظر و تجربه محترم شما.
شاد و سلامت باشید.