7 مزیت و کاربردهای شگفت انگیز اسانس قهوه
7 مزیت و کاربردهای شگفت انگیز اسانس قهوه
اسانس قهوه چیست؟
اسانس قهوه از طریق فرآیند تقطیر با فشار سرد دانه های قهوه به دست می آید. این اسانس قوی بویی شبیه یک فنجان قهوه تازه دارد و حاوی طیف گسترده ای از آنتی اکسیدان ها و سایر مواد فعال است که فواید بالقوه ای برای سلامتی به روغن می دهد. دانههای قهوه از گیاه قهوه به دست میآیند که از نظر طبقهبندی به عنوان قهوه عربیکا شناخته میشود و یکی از رایجترین و پرطرفدارترین گیاهان در جهان است. ارزش بازار جهانی قهوه 100 میلیارد دلار تخمین زده می شود که 20 میلیارد دلار آن تنها از صادرات حاصل می شود! با این تعداد قهوه در دسترس، جای تعجب نیست که اسانس قهوه به طور قابل توجهی محبوبیت پیدا کرده است.
فواید روغن قهوه از ترکیب استرول های گیاهی و همچنین اسید لینولئیک و اولئیک و سایر ترکیبات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ناشی می شود.
فواید و کاربردهای اسانس قهوه
استفاده از اسانس قهوه به ویژه برای افرادی که از اضطراب، عضلات منقبض، شرایط تنفسی، افسردگی، بیماری های التهابی، مشکلات معده، سرماخوردگی، سرفه، آنفولانزا، متابولیسم پایین، بی اشتهایی و آلرژی رنج می برند مفید است.
-
افزایش اشتها
رایحه این روغن به تنهایی ممکن است برای تأثیرگذاری بر سیستم لیمبیک بدن کافی باشد و احساس گرسنگی را تحریک کند، که برای افرادی که در حال بهبودی از بیماری طولانی مدت، جراحی یا آسیب هستند و همچنین کسانی که از اختلالات خوردن یا سوء تغذیه رنج می برند مهم است.
-
محافظت در برابر بیماری های مزمن