8 خاصیت شگفت انگیز و مغذی باقلا
8 خاصیت شگفت انگیز و مغذی باقلا
باقلا چیست؟
باقالی که با نام های دیگری مانند لوبیا پهن، باقلا نیز شناخته می شود از خانواده نخود و لوبیا می باشد. آنها در اشکال و انواع مختلفی از جمله به صورت غلاف، خشک شده، کنسرو شده و منجمد وجود دارند. آنها بخش محبوبی از رژیم غذایی خاورمیانه بوده اند، عمدتاً به دلیل محتوای پروتئین غنی آنها. اما به دلیل طعم کمی شیرین و خاکی خود و البته فواید سلامتی که در ادامه به تفصیل با آنها آشنا خواهیم شد، توجه گسترده ای را در سراسر جهان به خود جلب کرده اند.
باقلا منبع خوبی از انرژی است و یک وعده 100 گرمی آن 110 کیلو کالری انرژی دارد. طبق پایگاه داده مواد مغذی USDA، آنها سرشار از پروتئین، کربوهیدرات و فیبر هستند. این لوبیا حاوی سطوح کمی قند است که طعم شیرین آنها را می دهد. وقتی صحبت از مواد معدنی به میان می آید، باقلا دارای کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی است. آنها همچنین حاوی ویتامین های مختلفی از جمله ویتامین C، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، فولات و ویتامین A، E و K هستند که آنها را به یک مکمل مغذی و خوشمزه برای رژیم غذایی شما تبدیل می کند.
فواید باقلا
باقلا با توجه به مواد مغذی غنی که دارد فواید زیادی مانند درمان بیماری پارکینسون، جلوگیری از نقایص مادرزادی، بهبود سلامت استخوان ها و مبارزه با کم خونی دارد. بیایید نگاهی دقیق به آنها در زیر بیندازیم.
-
علایم پارکینسون را درمان کنید
بر اساس مطالعه ای که در سال 2013 منتشر شد، باقلا با توجه به محتوای غنی L-dopa و C-dopa آن، با افزایش سطح دوپامین خون، به بهبود عملکرد حرکتی در افرادی که از بیماری پارکینسون رنج می برند، کمک می کند.
مطالعه دیگری نشان داد که وقتی بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون 250 گرم یا 1.5 فنجان باقلا در روز تغذیه میشدند، سطح دوپامین خون آنها افزایش مثبتی مشابه اثرات داروهای L-dopa نشان داد. این لوبیاها همچنین می توانند با سایر داروهای بیماری پارکینسون مانند کاربیدوپا برای بهبود علائم ترکیب شوند.
خون در ادرار را ننوشته آید
اولین آزمایش نوزاد و یا انسان این است که او باقلا ای هست یا نه