سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

طریقه مصرف بذر کتان + خواص شگفت انگیز آن

6833 بازدید
27 دی 00
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 20 اسفند 1400

طریقه مصرف بذر کتان + خواص شگفت انگیز آن

بذر کتان که تقریبا منبع شفا است، از دانه های گیاه کتان به دست می آید. تقاضا برای بذر کتان که با ارزش غذایی سرشارش به عنوان یک “غذای فوق العاده” در سراسر جهان پذیرفته شده است، روز به روز در حال افزایش است. دانه کتان یکی از مواد غذایی بسیار مغذی کمتر شناخته شده است؛ البته در طب سنتی به استفاده از تخم کتان اشاره بسیاری شده است. بذر کتان یا همان دانه کتان از قدیمی ترین محصولات زراعی است که شامل اسیدهای چرب امگا3 و آنتی اکسیدان است در نتیجه افزودن دانه تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش می شود، از طرفی دانه ها تخم کتان سبب کنترل وزن شده و پیشگیری کننده از سرطان نیز می باشد.

طریقه مصرف تخم کتان برای بهره مندی از خواص آن فراوان است، اما در این مقاله به شما خواهیم آموخت که چگونه ماست کتان را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید. پس با ما همراه باشید.

فواید تخم کتان

مصرف تخم کتان برای اشخاصی که به بیماری هایی نظیر: اختلال و بی نظمی در عادت ماهانه، زخم روده، ورم کلیه، ورم پروستات، ورم ماهیچه های معده، سرفه، ورم معده، ورم بناگوش، ورم مثانه، سنگ کلیه، سوزاک و ناراحتی های پوستی و مجاری ادرار مبتلا می باشند، مفید بوده و می تواند اثر شفابخشی داشته باشد. در مورد درمان ورم روده ها توصیه شده است که تخم کتان را مخلوط با ریشه و یا پودر شیرین بیان دمکرده و به مصرف درمانی برسانید. یکی از مهمترین فواید بذر کتان که از بدن در برابر بسیاری از بیماری ها (از سرطان گرفته تا دیابت) محافظت می کند، کمک به کاهش وزن است. 

 

طریقه مصرف بذر کتان

طریقه مصرف بذر کتان

 

چگونه دانه کتان را با ماست استفاده کنیم؟

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

29
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. ناشناس
    14 دی 1403

    سلام ببخشیداینا چربی سوز شکم است

    • عطارک
      17 دی 1403

      عرض ادب و احترام،

      حتما به پزشک مراجعه نمایید و بهتر هست پزشک یا درمانگر طب سنتی بعد از معاینه، به شما مشاوره دقیق‌تری دهد.

      شاد و تندرست باشید.

  2. ناشناس
    4 مهر 1403

    سلام و خسته نباشید من نمیدونستم آسیاب کنیم سمی میشه اسیاب کردم چی کار کنم خراب نه یخچال بزارم چطور

    • عطارک
      11 مهر 1403

      عرض ادب و احترام

      سپاس فراوان برای ثبت نظرتون. در هر بار استفاده اندازه مصرفتان آسیاب کنید.

      موفق و پیروز باشید!

      • چکنی
        12 دی 1403

        سلام خسته نباشی
        مااسیابشون کردیم باید چیکارشون کنیم

        • عطارک
          17 دی 1403

          عرض ادب و احترام،

          حتما به پزشک مراجعه نمایید و بهتر هست پزشک یا درمانگر طب سنتی بعد از معاینه، به شما مشاوره دقیق‌تری دهد.

          شاد و تندرست باشید.

  3. ناشناس
    22 بهمن 1402

    سلام آیا تخم کتان آسیاب شده تا چند روز استفاده کنیم که سمی نباشد

    • عطارک
      22 بهمن 1402

      عرض ادب و احترام

      بهترهست در زمان مصرف آسیاب کرده و هربار اندازه مصرف استفاده نمایید.

  4. نسرین اسدی
    8 آذر 1402

    مطالب جالب و مفید بود ممنون

  5. نورا
    4 تیر 1402

    سلام مطالبتون عالی بود ممنون از شما خیلی آموزنده بود جواب سوالهامو در مطالب خوبتون پیدا کردم سپاسگزارم

  6. باقر
    4 بهمن 1401

    باسلام ..‌بسیارمفیدوآموزنده بود .متشکرم

    • عطارک
      4 بهمن 1401

      درود بر شما

      بسیار خوشحالیم که مطالب این مقاله مورد توجه و رضایت شما قرار گرفته است.

      شا و پیروز باشید????

      • مهری
        6 اردیبهشت 1402

        با سلام مطالب خیلی برای من مفید بود وپاسخ سوالهای خودمو با این متن خوب پیدا کردم ممنون از شما

      • فرهاد
        18 آبان 1403

        دورود بسیار عالی زحمت کشیدید استفاده بردم سپاسگزارم

        • عطارک
          19 آبان 1403

          عرض ادب و احترام

          از ثبت نظر محترم شما سپاسگزاریم و خوشحالیم که این مقاله براتون مفید واقع شده.

          موفق و پیروز باشید!

    • ناشناس
      9 بهمن 1401

      ممنون من جواب سوالم رو که آیا تخم کتان آسیاب شده سمی میشه رو گرفتم

      • افسانه
        30 بهمن 1401

        سلام.ببخشید من دانه رو گرفتم و خودم آسیاب کردم و داخل پاکت زیپی درون کابینت گزاشتم .تا چند وقت مجازم که ازش استفاده کنم و سمی نمیشه

        • سید عقیل
          4 تیر 1402

          تشکر من از این مطالب آموزنده بسیار راضی ام.
          و از کسانی که در قسمت بهداشت انسان ها
          کوشش می نماید بسیار قدر دانی می نمایم.

        • گلی
          12 تیر 1402

          تو مقاله گفته بودن که فقط یک روز میتوان دانه ی آسیاب کرده را نگه داشت ، بعدش سمی میشود .

          • خانم طاهری
            25 فروردین 1404

            سلام آیا دانه کتان را بدون آسیاب میتوانیم مصرف کنیم اگه میتونیم باید چیطوری مصرف کنیم ممنونم اگه بگیر

    • نسرین اسدی
      8 آذر 1402

      ممنون از وقتی که برای ما میزارید عالی بود

      • ناشناس
        20 شهریور 1403

        وقتی دمنوش درست میکنیم باید دانه ها را هم بخوریم؟

        • عطارک
          20 شهریور 1403

          عرض ادب و احترام

          بله حتما میل کنید.

          موفق و پیروز باشید!

          • ناشناس
            9 مهر 1403

            سلام برای کسانی که طپش قلبب دارند مشکل دارد

          • عطارک
            11 مهر 1403

            عرض ادب و احترام

            متاسفانه تجویز و توصیه پزشکی نداریم.

            موفق و پیروز باشید!

          • سلام چه کسانی نباید استفاده کنند
            9 مهر 1403

            ممنون از اینکه جواب سوالها را می دید

          • عطارک
            11 مهر 1403

            عرض ادب و احترام

            انجام وظیفه می‌کنیم و خوشحالیم که این مقاله نیز براتون مفید بوده ست.

            موفق و پیروز باشید!

      • خانم طاهری
        25 فروردین 1404

        سلام آیا دانه کتان را بدون آسیاب میتوانیم مصرف کنیم اگه میتونیم باید چیطوری مصرف کنیم ممنونم اگه بگیر

    • ناشناس
      12 مهر 1403

      من بذرک سیاه را کم بو داده ام عطر وبو ندارد یکمی هم تلخ است چکار کنم لطفا راهنمایی کنید متشکرم

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax