عسل طبیعی یک کیلویی
موجود در انبار
نام محصول: عسل طبیعی
نوع بسته بندی: شیشه
وزن: یک کیلو
عسل طبیعی یک کیلویی:
بقراط حکیم می فرماید: باید کاری کنی که غذای تو، تنها داروی تو باشد و داروی تو غذای مخصوص تو گردد.
عسل قبل از اینکه یک غذای کامل باشد یک اکسیر پر ارزشی است که سال های سال به عنوان دارو و درمان مورد استفاده قرار گرفته است. عسل، ماده غذایی بسیار غنی و انرژی بخشی است که حدود 80 درصد از قندهای ساده یا مونوساکاریدها ساخته شده و هر 100 گرم آن 320 کالری ایجاد می کند. این مونوساکاریدها به سرعت جذب می شوند و اثر انرژی بخشی خود را آشکار می کنند. گفتنی است علاوه بر اثر کالری زایی، عسل طبیعی دارای ویتامین های آ، ای، کا، ث، ب1 و ب2، ب3، ب5، ب6 می باشد. عسل مزایای کمیاب و خاصی دارد که هیچ یک از داروهای امروزی دارای آن مزایا نیستند. در حال حاضر خواص پیشگیری پزشکی آن به وسیله پژوهش های علمی و نتایج بالینی تایید شده است.
رس بستن در عسل طبیعی
آنچه که در اصطلاح (شکرک زدن) می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن، تقلبی بودن عسل را تداعی می کند، چیزی جز پدیده تبلور (بلور شدن و کریستالیزه سیون) نیست. اصطلاح شکرک زدن مخصوص محصولاتی مانند شربت ها و مربا ها است. اصطلاح صحیح در خصوص عسل طبیعی، رُس شدن یا رُس بستن است که همان طور که گفته شده در واقع پدیده تبلور یا بلور شدن (کریستالیزاسیون) عسل است.
پروفسور مرتضی اسماعیلی فوق دکترای حشره شناسی و استاد فقید دانشگاه و ممتاز دانشگاه تهران در مورد شکرک زدن عسل و علت آن چنين می گوید: عسل طبیعی به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامدی است که تحت شرایط بسیار شکننده ای به صورت مایع می باشد. این ماده اشباع شده قندی باید در واقع جامد باشد ولی بطور اتفاقی مایع است، به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب مهیا شود این تغییر فیزیکی یعنی رس بستن، پدیدار می گردد.
اکنون می دانید که رس بستن یا ته نشین شدن یا سفت شدن عملیاتی است که نه تنها به معنی تقلبی بودن یا فساد عسل نیست بلکه می تواند نشانگر مرغوبیت و طبیعی بودن عسل باشد. این اتفاق برای تمام عسل های طبیعی به دلیل وجود آنزیم دیاستاز رخ می دهد.
آیا عسل رس شده مضر است؟
دکتر نعمت اله شهرستانی در کتاب زنبور عسل و پرورش آن می نویسد: شکرک زدن عسل طبیعی نشانه تقلبی بودن آن نیست بلکه عسل رس بسته کاملا طبیعی بوده و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده است. تصورات غلط و نادرست مشتری ها باعث شده که مردم تمایلی به مصرف عسل سفت نداشته باشند. در حالی که در کشورهای اروپایی عسل جامد و ته نشین شده گران تر و مطلوب تر است. جالب است بدانید که تمام عسل های طبیعی دیر یا زود ته نشین می شوند. برای مثال عسل کلزا بعد از یک هفته و عسل اقاقیا بعد از ۴ سال ته نشین می شوند.
توجه: در صورتی که مصرف کننده تمایلی به استفاده از عسل رس بسته، نداشته باشد می تواند با حرارت دهی به طور غیر مستقیم (بن ماری) دوباره آن را به حالت مایع و رقیق اولیه درآورد. البته زنبورداران و همچنین متخصصین تغذیه توصیه می کنند تا آنجا که ممکن است از این کار اجتناب ورزید چرا که انجام این عمل به طور نادرست، موجب آسیب رساندن به ترکیبات عسل می شود.
بعضی از خواص عسل طبیعی
امروزه عده زیادی معتقدند عسل یک غذای طبیعی است که مزایای فراوانی دارد و بی تردید نه تنها از آن به عنوان مواد قندی بلکه به عنوان داروی معالج بسیاری از بیماری ها از آن نام می برند. شما می توانید در بسیاری از بیماری ها عسل را به جای داروهایی که اغلب تولید مسمومیت و سبب ناراحتی های مختلف می شوند استعمال کنید بدون اینکه ضرری متوجه شما باشد. عسل در درمان بیماری های زیر به کار می رود:
درمان کننده سرفه، ضعف و بی حالی، زخم معده، افسردگی، نارسایی کبد، ورم معده، سنگ صفرا، نفخ، تلاش های فیزیکی شدید، سردرد، میگرن، بی خوابی، ناراحتی های مجاری تنفسی، واریس، کم خونی، سرماخوردگی، گلودرد، ورم حلق و حنجره، التهاب مثانه، رماتیسم، سنگ های ادراری، ورم پروستات و تمامی بیماری های تب دار و بسیاری دیگر از بیماری ها.
نکاتی در خصوص نگهداری عسل
- از آنجایی که عسل خیلی زود بوهای خارجی را به خود جذب می کند و شدیدا جاذب الرطوبه است، بنابراین نباید آن را نزدیک موادی مانند پارافین، بنزین و ماهی های دودی نگهداری نمود، فقط باید در ظروف سربسته با سرپوش محکم باشد.
- عسل دارای خاصیت اسیدی بوده و نگهداری و بسته بندی آن در ظروف فلزی بسیار خطرناک است؛ سالم ترین روش نگهداری عسل در حجم کم ظروف شیشه ای، لعابی یا سفالی است.
عسل و حساسیت
بعضی افراد نسبت به عسل حساسیت دارند و خوردن آن باعث خشکی دهان، تنگی نفس، اسهال خونی و حتی بعضی از بیماری های پوستی در افراد می گردد. کودکان بیشتر به عسل حساسیت داشته و در صورت عدم سازش با آن ها باید از مصرف آن خودداری گردد.
توجه: در برخی موارد عسل های ارسالی از نوع رس بسته می باشند.
عسل طبیعی و خالص یک کیلویی را با اطمینان از کیفیت و سلامت آن، از عطارک تهیه کنید. ما تازه ها را با نازلترین قیمتها عرضه می کنیم.
برای ارتباط با بخش پشتیبانی فروشگاه عطارک و دریافت راهنمایی بیشتر جهت خرید محصول، می توانید از طریق پیام رسان های اجتماعی و تماس با ما، اقدام نمایید.
با نظرات ارزشمند خود، ما را در بهبود خدمات و کیفیت محصولات یاری رسانید.
وزن | 1000 گرم |
---|---|
نوع بسته بندی | شیشه / پت پلاستیکی |
ویژگی | عسل رس شده |
توصیه ها | در جای خشک و خنک و خارج از یخچال نگهداری شود |