طرز تهیه بادمجان سوتالی یا کبابی
طرز تهیه بادمجان سوتالی یا کبابی
مهربانان دوستان و همراهان همیشگی مطبح، من مهربانو زهرا، با یک آموزش و دستور پخت جدید در خدمت شما عزیزان مهربان هستم. آموزش امروز طرز تهیه بادمجان سوتالی یا کبابی معروف است.
در شهری که این غذا رو میپزن (بادرود یکی از شهرهای استان اصفهان) به زبان محلی به این غذا بادمجان سوتالی گفته میشه همون کباب کردن بادمجان روی زغال یا گاز. شاید در شهرهای دیگر ایران این نوع غذا رو با مدل های مختلف و طمع های مخصوص اون شهر بپزن اما این نوع غذا مخصوص خود این شهر است و روزهایی که به پیک نیک تشریف میبرن بعنوان صبحانه روز پیک نیک، از این غذا بدون پیاز داغ و روغن استفاده می کنند یعنی بادمجان و گوجه رو روی زغال کباب کرده پوست میگیرن و همراه با ماست و پیازچه خورده و لذت میبرن اما در منزل می توان به این روشی که الان آموزش میدم پخته و به عنوان یک وعده نهار یا شام میل کرد.
در فصل تابستان که فصل بادمجان تازه و گوجه تازه است این غذا پایه ثابت مردمان این شهر است. مدت زمان پخت این غذا نیم ساعت است.
همچنین بخوانید: طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی
مواد لازم برای تهیه بادمجان سوتالی یا همان بادمجان کبابی برای چهار نفر
- بادمجان : چهار عدد (درشت و تازه)
- گوجه : دو یاسه عدد
- پیاز : یک عدد
- روغن و نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم