7 خاصیت شگفت انگیز کاسنی + مضرات آن
7 خاصیت شگفت انگیز کاسنی + مضرات آن
کاسنی یک گیاه مدیترانه ای است که از آن برای تهیه انواع سالادها و درمان برخی بیماری ها استفاده می شود. این گیاه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مفید است. عرق کاسنی از گیاهی چوبی و علفی گرفته می شود که فواید زیادی برای سلامتی دارد. طبیعت عرق کاسنی سرد و تر است در نتیجه برای از بین بردن حرارت و التهاب بدن بسیار مفید است. از دیگر خواص کاسنی می توان به از بین برنده احساس رخوت و سستی، رنگ پریدگی و زردی چهره و خصوصا درمان تنبلی کبد اشاره کرد.
کاسنی در کتب طب سنتی با نام های هندبا، کاسنی تلخ، کاسنی وحشی و کاسنی صحرایی نام برده شده است. دارای ویتامین های آ و ب و ث بوده و از قدیم الایام به عنوان غذا و دارو و نوشیدنی مورد استفاده قرار گرفته است.
مشخصات کاسنی آندیو :
کاسنی آندیو که به منظور مصارف غذایی و سالاد بیشتر کاشته می شود شامل چند رقم است که در سبزی کاری رایج است یکی آندیو پیچ و دیگر آندیو سکارول می باشد. این ارقام دارای برگ ها و ساقه های گوشتی سفید نرم و ترد و آبدار تر از کاسنی وحشی هستند.
کاسنی های آندیو پرورشی فوق نیز دارای خواص طبی ولی خیلی ضعیف تر از کاسنی وحشی است، نوع دیگری به نام هندبا بری یا کاسنی بری است که به صورت پرورشی و اهلی آن در سبزی کاری مرسوم است که آن هم با سالاد خورده می شود.
7 خاصیت شگفت انگیز کاسنی
مشخصات کاسنی وحشی :
کاسنی وحشی یا هندبا گیاهی است پایا ساقه های آن در مورد صحرایی آن کوتاه از 1 تا نیم متر است ولی اگر آن را پرورش دهند تا 2 متر می رسد و برگ های آن که از یک طرف کرکدار است.