مضرات مصرف روزانه گیاهان دارویی و موارد منع مصرف آن ها
مضرات مصرف روزانه گیاهان دارویی و موارد منع مصرف آن ها
مردم به دلایل بسیاری از جمله بهبود سلامت کلی و درمان بیماریهای مزمن روزانه گیاهان دارویی مصرف میکنند. اما این کار میتواند عوارض جانبی ناخواستهای نیز به همراه داشته باشد. این مقاله در مورد مضرات مصرف روزانه گیاهان دارویی و موارد منع مصرف آن ها می باشد، پس با ما همراه باشید؛
مضرات مصرف روزانه گیاهان دارویی را بدانید:
مهمترین آسیبهایی که نوشیدن گیاهان دارویی میتواند روزانه ایجاد کند، به شرح زیر است:
- نوشیدن گیاهان دارویی ممکن است باعث تداخل دارویی شوند و اثربخشی داروها را کاهش دهند.
- ممکن است باعث مشکلات جدی شوند مانند تغییر در ضربان قلب و فشار خون
- دوزهای زیاد آن ها می تواند مشکلات جدی ایجاد کند.
- گیاهان در طول پرورش ممکن است دوچار آلودگی هایی شوند، به عنوان مثال فلزات سنگین در برخی از محصولات گیاهی آسیایی وجود دارد.
- گیاهان می توانند با سایر داروهایی که معمولا در جراحی استفاده می شوند تداخل داشته باشند یا بر خود جراحی تاثیر بگذارند و باعث عوارض جدی جراحی مانند افزایش خطر خونریزی شوند.
- برخی گیاهان حاوی مواد فعالی هستند که اثرات بیولوژیکی قوی دارند و برای همه بی خطر نیستند.
- نوشیدن چندین نوع گیاه می تواند منجر به فعل و انفعالات خطرناک بین آن ها شده و منجر به خونریزی داخلی شود.
موارد منع مصرف گیاهان دارویی
در برخی از شرایط پزشکی مصرف گیاهان دارای خطر بالایی می باشد، که احتمالا پزشک توصیه می کند که از مصرف گیاهان به طور کامل خودداری شود و موارد زیر مهمترین این موارد هستند:
افرادی که از داروهای بدون نسخه استفاده می کنند:
برخی از گیاهان دارویی در صورت مصرف همراه با داروهای بدون نسخه مانند آسپرین، رقیق کننده های خون یا داروهای فشار خون می توانند عوارض جانبی جدی ایجاد کنند.
همچنین بخوانید: خواص و مزایای نگهداری سنگ نمک در خانه
زنان باردار و شیرده
مصرف گیاهان دارویی ممکن است برای جنین یا شیر مادر مضر باشد. به عنوان یک قاعده کلی، گیاهان دارویی را نباید در دوران بارداری یا شیردهی مصرف کرد مگر اینکه پزشک شما اجازه دهد.
قبل از جراحی
بسیاری از گیاهان دارویی می توانند بر موفقیت جراحی تاثیر بگذارند، زیرا ممکن است اثربخشی بیهوشی را کاهش دهند یا عوارض جدی مانند خونریزی یا فشار خون بالا ایجاد کنند.
افراد زیر 18 سال یا بالای 65 سال
ایمنی این گیاهان در کودکان آزمایش نشده است یا دوزهای مطمئنی برای آن ها بیان نشده است. افراد مسن ممکن است گیاهان را به طور متفاوتی متابولیزه کنند.
همچنین بخوانید: خواص و مزایای نگهداری سنگ نمک در خانه
نکاتی در مورد انتخاب مکمل ها و گیاهان دارویی
مکملهای گیاهی می توانند مکملهای مفیدی برای سلامتی باشند، اما باید عاقلانه انتخاب شوند تا از آسیبهای احتمالی جلوگیری شود. در اینجا نکاتی وجود دارد که میتوان هنگام انتخاب مکملهای گیاهی رعایت کرد:
- به داروهایی که مصرف می کنید باید توجه کنید. (برای جلوگیری از تداخلات احتمالی با گیاهان)
- جستجوی محصولات تایید شده
- برچسب مواد غذایی روی بسته بندی را بخوانید.
- عوارض جانبی احتمالی را بشناسید.
- به احتمال واکنش های آلرژیک توجه داشته باشید.
از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.
نمک هیمالیا را با خواص درمان آکنه و جوش صورت، لایه برداری پوست صورت و بدن، درمان شوره سر، درمان قطعی میگرن، درمان گرفتگی بینی و سینوزیت، رفع بوی بد دهان، درمان بی خوابی شبانه، کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت، درمان پا درد و کمر درد، بهبود گردش خون در بدن، جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی، درمان پوکی استخوان، درمان فشار خون بالا، لاغری و کاهش وزن، بهبود عملکرد غده تیروئید، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.