سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

خواص و مضرات کرفس

6623 بازدید
04 آبان 96
سمانه
,
بروزرسانی شده در تاریخ 23 مرداد 1403

آشنایی با خواص و مضرات کرفس

کرفس، گیاهی با نام‌های مختلف مثل سالیون، عمرو، کرفس الما و کرفش، یکی از سبزیجات پرطرفدار و شناخته‌شده است که طعمی خاص و دلپذیر دارد. این سبزی خوش‌طعم هم به صورت خام و هم پخته مصرف می‌شود و دارای خواص دارویی و سنتی زیادی است. در این مقاله، به بررسی تمام جوانب کرفس از جمله خواص و مضرات آن می‌پردازیم. با ما همراه باشید تا بیشتر با فواید و نکات منفی این گیاه آشنا شوید.

گیاه کرفس

کرفس، گیاهی دو ساله است که به طور طبیعی در زمین‌های تقریباً نمک‌دار رشد می‌کند. این گیاه به وفور در آمریکای شمالی و جنوبی یافت می‌شود و در آسیا، اروپا و آفریقا نیز به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در سال دوم، کرفس ساقه‌ای به طول 30 تا 120 سانتی‌متر تولید می‌کند و ریشه‌ آن برجسته و گوشتی است. برگ‌های کرفس سبز تیره، درخشان، نوک تیز و دارای لبه‌های دندانه‌دار هستند. گل‌های این گیاه سفید یا خاکستری سفید رنگ و به صورت خوشه‌ای در ماه‌های شهریور تا آبان به شکوفایی می‌رسند. میوه کرفس دانه‌های کوچک و تخم‌مرغی شکل است که رنگ قهوه‌ای دارد و سطح آن رگه‌های سفید رنگی دیده می‌شود.

خواص و مضرات کرفس

خواص و مضرات کرفس

 

خواص کرفس و فواید درمانی آن

کرفس، با طبع گرم و خشک، دارای خواص درمانی متعددی است که به بهبود سلامت و درمان برخی بیماری‌ها کمک می‌کند. در ادامه به توضیح دقیق و جامع خواص کرفس پرداخته می‌شود:

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.