بررسی خواص و مضرات انواع مختلف شکر
آشنایی با خواص و مضرات انواع مختلف شکر که نمی دانستیم !
شکر به عنوان یک شیرین کننده و طعم دهنده در اکثر غذاها و شیرینی ها کاربرد دارد. شکر حاوی شیرین کننده های طبیعی نظیر گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز است که در بسیاری از گیاهان، میوهها و لبنیات یافت می شود. امروزه عمده شکرهای تهیه شده، از نیشکر و چغندر قند بدست می آید، اما برخی از شکرها نیز از ترشحات قندی گیاهان حاصل می شود. آیا میدانید مصرف شکر چه تأثیری بر سلامت شما دارد؟ در این مقاله، با خواص و مضرات انواع مختلف شکر آشنا خواهید شد و اطلاعاتی دقیق در مورد چگونگی مصرف صحیح آن دریافت خواهید کرد.
آشنایی با انواع مختلف شکر
نیشکر (شکر نی)
نیشکر، که به نامهای شکر نی، نی شکر، سکر، سوکر، و ساکارون نیز شناخته میشود، گیاهی از خانواده گندمیان است که با نام علمی Saccharum در مناطق جنوب شرقی آسیا بومی است. هرچند که نیشکر و شکر بهدستآمده از چغندر قند هر دو حاوی قند ساکاروز هستند، اما نیشکر دارای ویژگیها و خواصی است که در شکر تهیهشده از چغندر یا دیگر گیاهان مشابه یافت نمیشود. شکر نی، علاوه بر کاربردهای شیرینکنندهاش، در طب سنتی به خاطر فواید درمانی فراوان و خواص منحصر به فردش مورد توجه و استفاده قرار میگیرد.
خواص و مضرات انواع مختلف شکر
عالیه عالیه ممنون
عرض ادب و احترام
سپاس فراوان برای ثبت نظرتون و خوشحالیم که این مقاله نیز براتون مفید بوده ست.
موفق و پیروز باشید!