خواص تخم گشنیز ؛ 20 خاصیت دارویی این دانه کوچک
خواص تخم گشنیز ؛ 20 خاصیت دارویی این دانه کوچک
گشنیز از خانواده گیاه Coriandrum sativum بوده و مربوط به گونه جعفری، هویج و کرفس است و گیاهی است که معمولا برای طعم دادن به غذاهای بین المللی استفاده می شود. این گیاه به جعفری چینی نیز معروف است. تمام قسمت های این گیاه خوراکی است، اما طعم بذر و برگ آن بسیار متفاوت است. در حالی که دانه های گشنیز طعم خاک می دهند، برگ ها تند می باشند. گشنیز یک گیاه معطر و غنی از آنتی اکسیدان است که کاربردهای آشپزی و فواید زیادی برای سلامتی دارد. این مقاله درمورد خواص تخم گشنیز و 20 خاصیت دارویی این دانه کوچک می باشد، با ما همراه باشید؛
خواص تخم گشنیز ؛ 20 خاصیت دارویی این دانه کوچک
20 خاصیت دارویی تخم گشنیز
1. می تواند به کاهش قند خون کمک کند
قند خون بالا یک عامل خطر برای دیابت نوع 2 است دانه، عصاره و روغن گشنیز می تواند به کاهش قند خون کمک کند. در حقیقت، افرادی که قند خون پایینی دارند یا از داروهای دیابت استفاده می کنند، باید در مصرف گشنیز احتیاط کنند زیرا در کاهش قند خون بسیار موثر است.
یک مطالعه بر روی موش های چاق و مبتلا به قند خون بالا نشان داد که یک دوز واحد ( 20 میلی گرم در وزن کیلوگرم) از عصاره دانه گشنیز، طی 6 ساعت قند خون را 4 میلی مول در لیتر کاهش می دهد و شبیه به اثرات داروی قند خون گلی بن کلامید می باشد.
ایا پودر تخم کشیتیز زمان ماندگاری داره؟ یا مثل تخم کتان فاسد میشه
نمیشه