خواص کینوا ؛ 12 خاصیت بی نظیر کینوا برای سلامتی و روش مصرف
خواص کینوا ؛ 12 خاصیت بی نظیر کینوا برای سلامتی و روش مصرف
دانه کینوا یا Chenopodium quinoa نوعی دانه خوراکی است و در رنگ های مختلفی از جمله سیاه، قرمز و سفید، وجود دارد. بومی منطقه آند در آمریکای جنوبی و به طور خاص بولیوی، اکوادور، شیلی و پرو، است و تقریبا 5000 سال است که در این مناطق کشت می شود. این مقاله در مورد خواص کینوا برای سلامتی و روش مصرف آن می باشد، با ما همراه باشید؛
خواص کینوا ؛ 12 خاصیت بی نظیر کینوا برای سلامتی و روش مصرف
12 خاصیت بی نظیر کینوا برای سلامتی
1. حاوی مواد مغذی و پروتئین های گیاهی
کینوا حاوی طیف وسیعی از اسیدهای آمینه می باشد که برای رشد عضلات، فعالیت ایمنی بدن و سایر عملکردهای اساسی و نیازهای بدن افرادی که ژیم می گیرند بسیار ضروری می باشد و یک انتخاب بسیار عالی برای افرادی که رژیم غذایی را دنبال می کنند خواهد بود. یک فنجان کینوا پخته شده، یا هر 185 گرم آن معادل 8.14 گرم پروتئین است و کینوا منبع عالی لیزین است برخلاف سایر غلات، زیرا لیزین یک آمینو اسید ضروری است که نقش مهمی در سنتز و رشد پروتئین دارد، و لازم به ذکر است که کمبود آن می تواند مجموعه ای از مشکلات جسمی را به دنبال داشته باشد.
مصرف کینوا رو به همه توصیه میکنم عالیه
مطالب مفیدی بود
جالب بود