خداحافظی با بیماری ها با مصرف سیاهدانه _ خواص سیاهدانه

5462 بازدید
14 بهمن 99
مروارید
,
بروزرسانی شده در تاریخ 9 اسفند 1400

معرفی 16 خواص سیاهدانه در طب سنتی

خواص سیاهدانه : سیاه دانه طعم تلخی دارد و به عنوان ادویه در بسیاری مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود. این دانه بومی جنوب غربی آسیا بوده و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می شده است. نام های دیگر سیاه دانه، سیاه تخمه، سنوخ سیاه، سرنیچ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی می باشد. این مقاله درمورد خواص سیاهدانه و 16 فایده سیاهدانه و عوارض مصرف آن، می باشد پس با ما همراه باشید؛

 

خواص سیاهدانه چیست / 16 فایده سیاهدانه و عوارض مصرف آن

خواص سیاهدانه چیست / 16 فایده سیاهدانه و عوارض مصرف آن

 

16 خواص سیاهدانه در طب سنتی

1. تسکین آسم

خوردن سیاهدانه می تواند به تسکین علائم آسم کمک کند.

مطالعه کوچکی که در سال 2007 در Fundamental Clinical Pharmacology  منتشر شد، نشان داد افرادی که عصاره سیاهدانه مصرف می کردند، شدت علائم آسم مانند خس خس در آن ها کاهش پیدا کرد. اما برای تایید این اثر باید تحقیقات بیشتری انجام شود.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

3
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. ناشناس
    20 اردیبهشت 1403

    خیلی ممنون از اطلاعات خوبتان

    • عطارک
      22 اردیبهشت 1403

      عرض ادب و احترام

      خوشحالم که مقاله برای شما مفید بوده ست.

      موفق و پیروز باشید! 🌟

      • نازنین
        30 فروردین 1404

        سلام خیلی ممنون از مطالب خوبتون

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax