خداحافظی با بیماری ها با مصرف سیاهدانه _ خواص سیاهدانه
معرفی 16 خواص سیاهدانه در طب سنتی
خواص سیاهدانه : سیاه دانه طعم تلخی دارد و به عنوان ادویه در بسیاری مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود. این دانه بومی جنوب غربی آسیا بوده و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می شده است. نام های دیگر سیاه دانه، سیاه تخمه، سنوخ سیاه، سرنیچ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی می باشد. این مقاله درمورد خواص سیاهدانه و 16 فایده سیاهدانه و عوارض مصرف آن، می باشد پس با ما همراه باشید؛
خواص سیاهدانه چیست / 16 فایده سیاهدانه و عوارض مصرف آن
16 خواص سیاهدانه در طب سنتی
1. تسکین آسم
خوردن سیاهدانه می تواند به تسکین علائم آسم کمک کند.
مطالعه کوچکی که در سال 2007 در Fundamental Clinical Pharmacology منتشر شد، نشان داد افرادی که عصاره سیاهدانه مصرف می کردند، شدت علائم آسم مانند خس خس در آن ها کاهش پیدا کرد. اما برای تایید این اثر باید تحقیقات بیشتری انجام شود.
خیلی ممنون از اطلاعات خوبتان
عرض ادب و احترام
خوشحالم که مقاله برای شما مفید بوده ست.
موفق و پیروز باشید! 🌟
سلام خیلی ممنون از مطالب خوبتون