خواص زیتون + طرز تهیه دو نوع زیتون ترشی خوشمزه و پرخاصیت
خواص زیتون + طرز تهیه دو نوع زیتون ترشی خوشمزه و پرخاصیت
میوه های زیتون در فصل پاییز بدست می آیند، زیتون مصارف زیادی دارد، علاوه بر این که در پخت و پز استفاده می شود، خواص درمانی متفاوتی نیز دارد و برخی بیماری ها را درمان می کند. میوه زیتون از بیرون براق است و روغنی که به روغن زیتون معروف است با استفاده از دستگاه های مخصوص پرس از زیتون استخراج می شود. در این مقاله خواص زیتون + طرز تهیه دو نوع زیتون ترشی خوشمزه و پرخاصیت را برای شما خواهیم گفت، پس با ما همراه باشید.
خواص زیتون + طرز تهیه دو نوع زیتون ترشی خوشمزه و پرخاصیت
خواص زیتون
زیتون از بسیاری از مواد مغذی مهم مانند مواد معدنی، ویتامین های مختلف، اسیدهای طبیعی و چربی تشکیل شده است و فواید زیادی نیز به همراه دارد و از جمله فواید آن موارد زیر می باشد:
- حفظ سلامت قلب و رگ های خونی
- تقویت ایمنی بدن
- تقویت کننده حافظه
- تقویت معده
- معالجه یبوست
تقریبا من هم به همین روش درست می کنم ولی زردچوبه نمیزنم
یک هفته زمان خیلی کمی هست، تا زمانی آبشون رو عوض کنید که وقتی تست کردید تلخی زیتون ها گرفته شده باشه
من یه بار درست کردم افتضاح شد
داخل متن که توضیح هست
لطفا در مورد رفع تلخی زیتون راهنمایی کنید