سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

خواص زیتون + طرز تهیه دو نوع زیتون ترشی خوشمزه و پرخاصیت

4102 بازدید
28 آبان 99
مروارید
,
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

خواص زیتون + طرز تهیه دو نوع زیتون ترشی خوشمزه و پرخاصیت

میوه های زیتون در فصل پاییز بدست می آیند، زیتون مصارف زیادی دارد، علاوه بر این که در پخت و پز استفاده می شود، خواص درمانی متفاوتی نیز دارد و برخی بیماری ها را درمان می کند. میوه زیتون از بیرون براق است و روغنی که به روغن زیتون معروف است با استفاده از دستگاه های مخصوص پرس از زیتون استخراج می شود. در این مقاله خواص زیتون + طرز تهیه دو نوع زیتون ترشی خوشمزه و پرخاصیت را برای شما خواهیم گفت، پس با ما همراه باشید.

 

خواص زیتون + طرز تهیه دو نوع زیتون ترشی خوشمزه و پرخاصیت

خواص زیتون + طرز تهیه دو نوع زیتون ترشی خوشمزه و پرخاصیت

 

خواص زیتون

زیتون از بسیاری از مواد مغذی مهم مانند مواد معدنی، ویتامین های مختلف، اسیدهای طبیعی و چربی تشکیل شده است و فواید زیادی نیز به همراه دارد و از جمله فواید آن موارد زیر می باشد:

طرز تهیه زیتـون ترشی عربی

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

5
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. ناهید
    19 بهمن 1399

    تقریبا من هم به همین روش درست می کنم ولی زردچوبه نمیزنم

  2. بانوی خانه
    18 بهمن 1399

    یک هفته زمان خیلی کمی هست، تا زمانی آبشون رو عوض کنید که وقتی تست کردید تلخی زیتون ها گرفته شده باشه

  3. ملیکا
    18 بهمن 1399

    من یه بار درست کردم افتضاح شد

  4. علی
    18 بهمن 1399

    داخل متن که توضیح هست

  5. فیاض
    18 بهمن 1399

    لطفا در مورد رفع تلخی زیتون راهنمایی کنید

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax