آشنایی با روش های کنترل جذب کالری برای کاهش وزن
با روش های کنترل جذب کالری برای کاهش وزن آشنا شوید
از آنجایی که کنترل جذب کالری یکی از مهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است، فرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا، این مسئله را نادیده بگیرد. از طرفی، بسیاری از افراد به غلط، اقدام به حذف وعده های غذایی می کنند که تاثیر چندانی در روند لاغری آن ها ندارد. شما می توانید به جای حذف وعده های غذایی، با محدود کردن کالری مصرفی از غذاهای مطبوع لذت ببرید. حال در این مقاله با روش های کنترل جذب کالری مانند شیوه های طبخ غذاهای کم کالری و همچنین جایگزین غذاهای کم کالری به جای غذاهای پر کالری آشنا خواهید شد.
آشنایی با روش های کنترل جذب کالری برای کاهش وزن
آشنایی با روش های کنترل جذب کالری برای کاهش وزن
روش های آشپزی کم کالری
1- بخارپز کردن
بخارپز کردن شیوه ای است که غذا، به وسیله بخار آب جوش، پخته می شود. در شیوه پخت و پز مستقیم، غذاها در یک سبد در دار، روی بخار مستقیم آب قرار می گیرند. در شیوه بخارپز غیر مستقیم، مواد غذایی در یک ظرف در دار، در بخار آب یا بر روی آب جوش قرار می گیرند. شیوه پخت با فشار، نوعی از بخارپز کردن است که آب تحت فشار زیاد به جوش می آید. بخار پز کردن یک شیوه بسیار عالی بدون چربی در آشپزی است. برای طعم دار کردن آب و معطر کردن آن می توان از گیاهان معطر و ادویه جات استفاده کرد. روش بخارپز کردن معمولا برای پخت ماهی، برنج با حبوبات بخارپز و سبزیجاتی مانند کلم، نخود فرنگی، لوبیا و هویج به کار می رود.