طرز تهیه سمبوسه های گیاهی (رژیمی) در فر
6145 بازدید
27 شهریور 98
بهاره
بروزرسانی شده در تاریخ
3 دی 1400
طرز تهیه سمبوسه های گیاهی (رژیمی) در فر و بدون روغن
سمبوسه یا سنبوسه یکی از خوراکی های معروف مناطق جنوبی ایران می باشد که از خمیر پهن شده با محتویاتی نظیر گوشت، سیب زمینی، سبزی معطر، ادویه جات، پر شده و در روغن سرخ می شود. این غذای خوشمزه معمولا روغن زیادی به خود می گیرد و انتخاب مناسبی برای مبتلایان به چربی خون، چاقی، بیماران قلبی و گیاهخواران نمی باشد. لذا تا انتهای این مقاله ما را همراهی کرده تا با طرز تهیه سمبوسه های گیاهی (رژیمی) در فر و بدون روغن آشنا شوید.
طرز تهیه سمبوسه های گیاهی (رژیمی) در فر
طرز تهیه سمبوسه های گیاهی (رژیمی) در فر
سمبوسه قارچ با سس پستو
مواد لازم:
- قارچ خرد شده 4 لیوان
- پیاز یک عدد
- فلفل دلمه ای کوچک یک عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پودر سیر (یا موسیر) یک قاشق چای خوری
- پودر آویشن یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- پنیر لیقوان رنده شده نصف لیوان
- نان لواش برش داده شده به تعداد لازم