طرز تهیه پیتزا سبزیجات با خمیر نانوایی به روش خانگی
طرز تهیه پیتزا سبزیجات با خمیر نانوایی (خمیر سنگک یا تافتون یا بربری)
پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاها در جهان محسوب می شود که معروفترین آن ها از گذشته تا به امروز در ایتالیا تهیه و طبخ شده است. پس از گسترش این غذای خوشمزه به سایر نقاط دنیا تفاوت هایی در مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه به وجود آمد. کیفیت، ضخامت و مزه خمیر مصرف شده در پیتزاهای ایتالیا دقیقا همانند نان های تافتون در ایران می باشند. در ایتالیا خمیرهای پیتزا بسیار نازک تر از برخی کشورها مانند آمریکا تهیه می شوند. حال در این مقاله با طرز تهیه پیتزا سبزیجات با خمیر نانوایی آشنا شوید.
طرز تهیه پیتزا سبزیجات با خمیر نانوایی به روش خانگی
طرز تهیه پیتزا سبزیجات با خمیر نانوایی به روش خانگی
مواد لازم:
- گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
- فلفل دلمه ای متوسط یک عدد
- بادمجان متوسط ۳ عدد
- هویج 2 عدد
- کدو 2 عدد
- کلم بروکلی خرد شده یک لیوان
- لوبیا سبز خرد شده یک لیوان
- قارچ خرد شده ۲ لیوان
- ذرت پخته شده نصف لیوان
- آبلیمو تازه ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یا روغن کنجد ۸ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه نصف قاشق چای خوری
- دارچین نصف قاشق چای خوری
- پودر آویشن یک قاشق غذاخوری
- پنیر لیقوان رنده شده ۱۰۰ گرم
- زیتون بدون هسته جهت تزیین
- خمیر نانوایی (خمیر سنگک یا تافتون یا بربری) یک عدد
نکته: این پیتزای سنتی برای 2 تا 3 نفر کافی است.