طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه
4553 بازدید
31 مرداد 98
بهاره
بروزرسانی شده در تاریخ
3 دی 1400
طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه به روش ساده
نان ها از جمله مواد غذایی هستند که به صورت روزانه مصرف می شوند و نیاز بدن برای دریافت انرژی را تامین می کنند. به گفته پزشکان استفاده انواع نان ها به ویژه سبوس دار و نان های خانگی باعث حفظ انرژی، مانع جذب سریع قند، چربی و همین طور پیشگیری از بیماری های قلبی و گوارشی می شود. امروزه مصرف نان های خانگی بسیار متداول شده است، لذا تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید تا با طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه آشنا شوید.
طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه
طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه
نان صبحانه
مواد لازم:
- آرد گندم ۵۰۰ گرم
- شیر ولرم یک لیوان
- کره ۵۰ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- نمک یک قاشق مربا خوری
- شکر یک قاشق مربا خوری
- مایه خمیر ترش ۲ قاشق غذاخوری
- کنجد برای تزیین