سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی

2476 بازدید
23 بهمن 97
بهاره
,
بروزرسانی شده در تاریخ 2 دی 1400

خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی

وقتی تغییرات سلولی باعث رشد و تقسیم سلول های کنترل نشده در بدن می شود، به این حالت در اصطلاح سرطان گفته می شود. برخی از سرطان ها به سرعت باعث رشد سلول می شوند، در حالی که بعضی از آن ها به تدریج تغییر می کنند. سرطان همچنین به عنوان یک تومور (توده) رشد می کند. امروزه در جهان، این بیماری روز به روز در حال افزایش است. اگر چه به گفته محققان، علت سرطان ناشناخته است اما، آن ها تاکید دارند که شیوه زندگی و نوع تغذیه، بر این بیماری به ویژه افرادی که سابقه خانوادگی سرطان را دارند، تاثیر گذار است و در این مقاله به چگونگی خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی، می پردازیم.

 

خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی

خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی

 

خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی

الکل

با توجه به مصرف بالای الکل، خطر بیماری های مرگبار مانند دیابت، چاقی و سرطان وجود دارد. نوشیدن الکل توسط افرادی که تنها دو ژن سرطانی به صورت ارثی در بدن خود دارند، خطر ابتلا به سرطان، در آن ها را افزایش می دهد. امروزه بر اساس یک تحقیق مشخص شد که، میزان سرطان سینه در زنانی که الکل مصرف می کنند، 30 درصد افزایش یافته است.

گوشت قرمز

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax