خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی
خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی
وقتی تغییرات سلولی باعث رشد و تقسیم سلول های کنترل نشده در بدن می شود، به این حالت در اصطلاح سرطان گفته می شود. برخی از سرطان ها به سرعت باعث رشد سلول می شوند، در حالی که بعضی از آن ها به تدریج تغییر می کنند. سرطان همچنین به عنوان یک تومور (توده) رشد می کند. امروزه در جهان، این بیماری روز به روز در حال افزایش است. اگر چه به گفته محققان، علت سرطان ناشناخته است اما، آن ها تاکید دارند که شیوه زندگی و نوع تغذیه، بر این بیماری به ویژه افرادی که سابقه خانوادگی سرطان را دارند، تاثیر گذار است و در این مقاله به چگونگی خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی، می پردازیم.
خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی
خطر ابتلا به سرطان با مصرف 6 ماده خوراکی
الکل
با توجه به مصرف بالای الکل، خطر بیماری های مرگبار مانند دیابت، چاقی و سرطان وجود دارد. نوشیدن الکل توسط افرادی که تنها دو ژن سرطانی به صورت ارثی در بدن خود دارند، خطر ابتلا به سرطان، در آن ها را افزایش می دهد. امروزه بر اساس یک تحقیق مشخص شد که، میزان سرطان سینه در زنانی که الکل مصرف می کنند، 30 درصد افزایش یافته است.