خوردن سیب در دوران بارداری چه مزیتی دارد؟
خوردن سیب در دوران بارداری چه مزیتی دارد؟
در دوران بارداری، خوردن یک سیب در روز می تواند بسیار مفید باشد. سیب جز میوه های مقوی و مغذی است که به حفظ سلامت بدن کمک می کند. به توصیه پزشکان، بهتر است، مادران در دوران بارداری برای رشد بهتر و حفظ سلامت جنین، مواد مغذی مانند میوه ها، سبزیجات، آجیل و غیره را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنند. مصرف سیب در دوران بارداری نیز بسیار سودمند است زیرا، حاوی مواد معدنی ضروری، آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها و فیبرهای گیاهی می باشد. بنابراین، بهتر است بدانید که، خوردن سیب در دوران بارداری چه مزیتی دارد.
خوردن سیب در دوران بارداری چه مزیتی دارد؟
ارزش غذایی سیب
یک عدد سیب دارای مواد مغذی فراوانی از جمله کربوهیدرات ها و ویتامین هایی چون اسید فولیک، نیاسین (ویتامین ب 3 )، ریبوفلاوین (ویتامین ب 2)، تیامین ( ویتامین ب یک)، ویتامین کا، ویتامین آ، ویتامین ث می باشد. همچنین، دارای مواد معدنی فروانی مانند آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی، پتاسیم و ترکیبات شیمیایی گیاهی (مانند بتاکاروتن، بتا کریپتوزانتین و زآگزانتین) می باشد. علاوه بر این، سیب به عنوان یک منبع خوب از فیبر خوراکی شناخته می شود.
خوب بود
ممنون برای مقاله زیبااااااا