سوپ فلفل دلمه ای جهت کاهش وزن

2418 بازدید
17 بهمن 97
بهاره
,
بروزرسانی شده در تاریخ 2 دی 1400

روش تهیه سوپ فلفل دلمه ای جهت کاهش وزن

امروزه به دلیل شیوه نامنظم زندگی و عادات غذایی ناسالم، مشکل افزایش وزن و چاقی در بسیاری از افراد، افزایش یافته است. بر اساس تحقیقات انجام شده، از هر 10 نفر حداقل 6 نفر با مشکل اضافه وزن مواجه هستند. چاقی باعث انواع بسیاری از بیماری ها می شود، بنابراین، کاهش وزن برای حفظ سلامت بدن از اهمیت بسیاری برخوردار است. یکی از مواد غذایی که به کاهش چاقی کمک می کند، فلفل دلمه ای است. مصرف فلفل دلمه ای، عمل کاهش وزن را تسریع بخشیده و مشکل چاقی را بر طرف می کنید. فلفل دلمه به عنوان یک سبزی مغذی در اکثرا غذاها و سالادها استفاده می شوید. اما، امروز روش تهیه سوپ فلفل دلمه ای را که شاید کمتر شنیده باشید، شرح خواهم داد. حال با سوپ فلفل دلمه ای جهت کاهش وزن آشنا شوید.

 

سوپ فلفل دلمه ای جهت کاهش وزن

سوپ فلفل دلمه ای جهت کاهش وزن

 

فلفل دلمه ای و کاهش وزن

اگر به فکر کاهش وزن هستید، فلفل دلمه ای بسیار موثر است. این سبزی مفید بسیار کم کالری است که به کاهش وزن کمک می کند. همچنین، روند سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد که منجر به سوزاندن کالری بیشتر می شود. فلفل دلمه ای سطح کلسترول خون را کنترل کرده و توانایی مبارزه با بسیاری از بیماری ها را دارد. وجود کاپسی سین (capsaicin) در فلفل دلمه ای، می تواند باعث کاهش سطح فشار خون در بدن شده و به درمان مشکلات معده مانند زخم معده و سوزش معده کمک کند. علاوه بر این فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین ب 6 است که منجر به تولید انرژی می شود.

 

همچنین بخوانید:  طرز تهیه سوپ کلم، مناسب برای کاهش وزن

 

روش تهیه سوپ فلفل دلمه ای جهت کاهش وزن

مواد لازم سوپ فلفل دلمه ای

  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • پیازچه نصف پیمانه
  • کرفس دو پیمانه
  • تره فرنگی نصف پیمانه
  • پیاز خرد شده یک عدد بزرگ
  • زنجبیل تازه یک قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای بزرگ دو عدد
  • گوجه فرنگی بزرگ یک عدد
  • پودر پاپریکا یک قاشق چای خوری
  • آب گوجه فرنگی دو پیمانه
  • عصاره سبزیجات یک لیتر
  • ریحان سه چهار برگ (برای تزیین)
  • آبلیمو دو قاشق غذاخوری
  • رزماری تازه یک شاخه
  • جعفری نصف پیمانه
  • برگ بو دو عدد
  • نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم

روش تهیه سوپ فلفل دلمه ای

جهت تهیه سوپ فلفل دلمه ای، ابتدا باید فلفل دلمه ای ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند. بعد از خنک شدن پوست فلفل دلمه ای ها را پوست کنید. برای این کار، آن ها را به مدت 5 دقیقه داخل کیسه های پلاستیکی قرار داده و در آن را ببندید. بعد از 5 دقیقه فلفل ها را خارج کرده و پوست آن را به راحتی بگیرید.

حال، در یک قابلمه متوسط دو قاشق روغن زیتون را اضافه کنید. سپس، پیاز، تره فرنگی، پیاز و کرفس را به آن افزوده و آن را کمی تفت (سرخ نکنید) دهید تا کمی سبک شود. سپس، فلفل دلمه ای پوست کنده، گوجه فرنگی و زنجبیل را خرد کرده و به قابلمه بیافزایید و اجازه دهید کل مواد به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزد. حال پودر پاپریکا، فلفل قرمز، نمک، زردچوبه و در نهایت آب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن آب گوجه فرنگی، زمان اضافه کردن عصاره سبزیجات است. بعد از افزودن آن برگ بو را نیز به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید کل مواد به مدت 20 دقیقه بپزد. 5 دقیقه قبل از پایان پخت سوپ فلفل دلمه ای، رزماری و سبزی جعفری را به سوپ بیافزایید. حال سوپ فلفل دلمه ای شما حاضر است.

نوش جان

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

برگ بو را با خواص معطر کردن غذا ها و تحریک اشتها، تقویت بینایی، پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه، تقویت سیستم ایمنی را بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0