میوه درمانی و خاصیت های درمانی چند میوه که بد نیست بدانیم
میوه درمانی و خواص چند میوه که بد نیست بدانیم
میوه ها مفیدترین و طبیعی ترین منابع تغذیه برای بشر هستند، از این رو گنجاندن آنها در سبد غذایی روزانه خانواده از اهمیت ویژه ای برخوردار است. طب سنتی میوه درمانی را تقریبا برای درمان هر دردی توصیه می کند. بسیاری از بیماری های گوارشی، عفونی و پوست و مو با میوه درمانی اصولی درمان پذیرند. در ادامه شما را با خواص چند میوه آشنا خواهیم کرد.
خرمالو
خرمالو قبل از اینکه بخوبی رسیده باشد قابض است و چون بخوبی برسد حالت تلبین دارد. بعلاوه یکی از میوه های بسیار مقوی و نیروبخش است این میوه یگانه میوه است که دارای 30 درصد مواد ئیدروکربنه بوده و از این لحاظ بر تمامی میوه ها برتری دارد. خرمالو دارای پتاسیم، کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم و ویتامین ث می باشد.
میوه درمانی
کیوی
منبع اصلی و اولیه کیوی از چین است. این میوه دارای طعم بسیار مطبوعی است امروزه این میوه را در ایران نیز کشت نموده و با آب و هوای بعضی از مناطق کشور ما خو گرفته است. کیوی منبع ویتامین ث بوده و سرشار از پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم و آهن می باشد. علاوه بر آن به سبب خاصیت مدر بودن از یکطرف و مغذی و مقوی بدن از طرف دیگر می توان آنرا به مقدار کافی مصرف نمود بدون آنکه بر وزن شخص افزوده شود و نیز در مواردی که کمبود وزن وجود داشته باشد برای رفع نقصان وزن بسیار مفید و موثر واقع می گردد.
موز
موزی را که ما معمولا مصرف می کنیم میوه ای است که پس از چیدن آن را در محل مخصوصی قرار داده و بوسیله گاز شیمیایی آن را رسانیده بنابراین از شکل طبیعی خود تا حدی خارج شده است. به هر حال بهترین طریقه مصرف این میوه آن است که یک ساعت قبل از خوردن آن را پوست کنده و به قطعاتی تقسیم کنند و یا آنکه در صورت امکان بخوبی له کرده و در سالاد بریزند. در این موقع ملاحظه خواهند کرد که به مراتب شیرین تر از مواقعی است که بلافاصله پس از پوست کندن آن را می خورند.