سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

منابع غذایی مناسب برای تعادل قند خون

4681 بازدید
03 تیر 97
سمانه
,
بروزرسانی شده در تاریخ 26 آذر 1400

آخرین به روزرسانی 27 مهر 1398

منابع غذایی مناسب برای تعادل قند خون که بد نیست با آن ها آشنا شویم!

غذاهای متشکل از کربوهیدرات، پروتئین و چربی ها منابع غذایی مناسبی هستند که سطح قند را در خون متعادل نگه می دارند و بیشتر غذاها ترکیبی از هر سه را دارند، برای مثال 100 گرم ماست ساده کم چرب دارای 8 گرم کربوهیدرات، 6 گرم پروتئین و 2 گرم چربی است.

کربوهیدرات ها و تعادل قند خون

کربوهیدرات ها همان نشاسته و شکر هستند. کربوهیدرات ها منبع اصلی تامین نیرو برای کلیه فعالیت های بدن ما می باشند و وجودشان برای کمک به عمل گوارش و جذب غذا ضروری است. در دو نوع ساده و مرکب یافت می شوند. کربوهیدرات های مرکب غذاهایی هستند که اساسا از نشاسته تشکیل می شوند نظیر صیفی جات، آجیل، دانه ها و غلات در حالی که کربوهیدرات های ساده سرشار از قند هستند نظیر میوه ها، تمام نشاسته ها و قندها و در هنگام عمل گوارش تبدیل به گلوکز شده و به صورت گلوکز (قند خون) جذب جریان خون می گردند. درصد میزان کربوهیدرات هر چه کمتر باشد برای بیماران مبتلا به بیماری کمی قند خون بهتر است چون هر چه درصد کربوهیدرات کم تر باشد قند کم تری توسط بدن ساخته می شود.

سال ها محققین و دانشمندان بر این باور بودند که مصرف قند معمولی از دستگاه گوارش مستقیما وارد خون شده و افزایش گلوکز خون را باعث می شود. بر عکس تصور می شد که نشاسته ها مانند سیب زمینی، نان مدت ها در روده ها باقی مانده و به تدریج سطح قند خون را بالا می برند. به این دلیل بود که برای افراد مبتلا به دیابت شکر و قند زیان بار و نشاسته ها بی ضرر پنداشته می شدند بعد ها مشخص شد که این گفته افسانه ای بیش نیست.

تاثیر قند بر قند خون

رئیس بخش تغذیه از دانشگاه بهداشت هاروارد می گوید : از نظر بدن شما مصرف سیب زمینی سفید و نان سفید همانند مصرف شیرینی است. بی تردید کربوهیدرات ها از نظر توان خود در بالا بردن قند خون با یکدیگر متفاوتند اما موضوع پیچیده تر آن است که صرفا بگوییم قند معمولی به گونه ای سریع و نشاسته ها به گونه ای کند سطح قند خون را بالا می برند.

حقیقت تازه علمی این است که هر غذا توانایی خاص خود در افزایش سطح قند در خون را دارد و دانشمندان با آزمایش هر ماده غذایی توانستند به طور درست ویژگی های تاثیر منابع غذایی را در افزایش قند خون محاسبه کنند مثلا پس از آزمایش در کمال تعجب دریافتند که خرما سریع تر قند خون را بالا می برد اما غذای مشابه دیگر مانند زرد آلوی خشک چنین عملی را انجام نمی دهد.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax