خواص انواع لوبیا
نکاتی در مورد لوبیاها و خواص انواع لوبیا
لوبیاها یا گیاهان لپه دار یا لوبیا دار به طور عمده دانه های نیام دار متعلق به گروه ویژه ای از گیاهان هستند، بیشتر آن ها پروتئین فشرده ی کامل اند و می توان گفت چربی ندارند، آن ها برای کاهش وزن فوق العاده اند. همچنین کلسترول را پایین می آورند از وقوع بیماری های قلبی جلوگیری می کنند و بدن را از سموم ناخواسته پاک می کنند.
لوبیاها، منابع سرشار کربوهیدرات های پیچیده که نوع مفید کربوهیدرات هایی مثل لوبیاها، دانه ها و غلات و سبزی ها، برای شیمی زیستی و جسم ما حیاتی هستند، ما به آن ها نیاز داریم تا سالم و قوی باشیم. اگر به میزان کافی کربوهیدرات مفید نخورید احساس بیماری خواهید کرد. تمام افرادی که مصرف کربوهیدرات ها را متوقف کرده اند ضعیف، لاغر، عصبی و افسرده اند و دچار یبوست می شوند. موافقم که کربوهیدرات های پالایش شده و مضر مانند کیک، کلوچه، بیسکوبیت و شیرینی را حذف کنید. اما مصرف کربوهیدرات های پیچیده مثل لوبیاها برای تامین سلامت ضروری هستند، همواره از آن ها استفاده کنید.
خواص انواع لوبیا
لوبیای دزوکی : لوبیای کاهش دهنده ی وزن !
این لوبیا منبع غذایی عالی است که مقدار مواد مغذی آن زیاد است اما کالری آن کم است. در ژاپن مصرف این لوبیا به علت کیفیت شفادهنده اش توصیه می شود. این لوبیا در درمان عفونت های مثانه و کلیه موثر است. این لوبیا مقدار زیادی فیبر، ویتامین ب کمپلکس و مواد معدنی نظیر آهن، منگنز و روی دارد. به عنوان مدر طبیعی عمل می کند تا بدن از شر مایعات اضافه خلاص شود. همچنین مخاط اضافه و احتقان را از بین می برد به چربی سوزی کمک می کند و سوخت و ساز را برای تناسب وزن متعادل می کند، اگر می خواهید وزن کم کنید از این لوبیا استفاده کنید.