میوه ای که درد عضلانی را کاهش می دهد
میوه ای که درد عضلانی را کاهش می دهد
در یک مطالعه، دوندگانی که آب گیلاس ترش را ۷ روز قبل از مسابقه و در روز مسابقه (دو بار در روز) می نوشیدند، نسبت به گروهی که نوشیدنی ای با طعم مشابه و بدون آب طبیعی مصرف می کردند، درد عضلانی کمتری داشتند. این می تواند از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی موجود در میوه باشد.
در طب سنتی و نوین یکی از مهمترین میوه های تاثیر گذار در سلامت گیلاس، می باشد. طبیعت سرد گیلاس در بعضی از افراد، مشکلات گوارشی ایجاد می کند؛ به همین دلیل در گذشته این میوه را صرفاً به خاطر طعم دلپذیرش مورد استفاده قرار می دانند و تقریباً آن را به لحاظ ارزش تغذیه ای فقیر می دانستند. اما تحقیقات و پژوهش های انجام شده، خواص گیلاس، را برای سلامتی ثابت می کند.
بسیاری از ما دیده و شنیده ایم که از دُم این میوه برای درمان سنگ کلیه استفاده می شود. به طورکلی خواص دارویی زیادی را به برگ و دم گیلاس نسبت می دهند اما دانش عمومی در مورد ارزش غذایی آن چندان قابل توجه نیست.
گیلاس انواع مختلفی دارند مانند گیلاس رویال (گیلاس های صورتی و زرد شیرین)، گیلاس سیاه تارتاریان، رینیر، استلا، چلان و غیره. گیلاس را می توان به اشکال مربای گیلاس، کمپوت، مارمالاد، اسموتی و استفاده در تهیه انواع دسر نیز استفاده کرد.
گیلاس های تازه اگر به صورت درست و اصولی فریز و یخ زده شوند، می توانند ارزش غذایی خود را تا چندین ماه حفظ کنند. در نتیجه خواص گیلاس فریز شده و تازه، تفاوت چندانی با هم ندارد و در هر دو تقریبا یکسان است.
میوه ای که درد عضلانی را کاهش می دهد



