خواص زنجبیل چیست ؟ و چگونه باید آنرا مصرف کرد؟
زنجبیل چیست ؟
زنجبیل گیاهی است علفی و چند ساله با گل های زرد مایل به قرمز به ارتفاع حدود 1 متر و متعلق به منطقه آسیایی است که از زمان های قدیم برای افزایش سلامتی و درمان انواع زیادی از بیماری ها بسیار استفاده می شده است. زنجبیل که عمدتاً از روغن های فرار، رزین و اسید رزینی و جینجرول تشکیل شده است، طعم کمی تلخ دارد و عموماً خشک و آسیاب می شود و به عنوان ادویه برای طعم دادن به نان ها، سس ها، غذاهای کاری، شیرینی ها، ترشی ها و نوشیدنی ها استفاده می شود.
خواص درمانی زنجبیل چیست ؟
زنجبیل تهوع و استفراغ را برطرف می کند، هضم غذا را تنظیم می کند و به لطف ارزش غذایی خود از آرتروز، التهاب و عفونت های مختلف جلوگیری می کند. زنجبیل همچنین ممکن است خطر سایر مشکلات سلامتی مانند دیابت، بیماری های قلبی و بیماری های مزمن و همچنین سرطان را کاهش دهد. زنجبیل این فواید را از ترکیب قدرتمندی به نام جینجرول دریافت می کند که حاوی خواص آنتی اکسیدانی است و آنزیم های التهابی را کاهش می دهد.
ارزش غذایی زنجبیل چیست؟
به طور مشخص ارزش غذایی یک قاشق غذاخوری زنجبیل به شرح زیر است:
- 5 کالری
- 1 گرم (گرم) کربوهیدرات
- 0.1 گرم فیبر غذایی
- پروتئین 0.1 گرم
- صفر گرم چربی
- قند 0.1 گرم
خواص زنجبیل چیست ؟ و چگونه باید آنرا مصرف کرد؟
زنجبیل هم اگه استفاده بشه روزانه در آب جوش بخصوص تو فصل سرما و واسه افرادی ک سرمایین عالیه خدا اینقد برکت فرستاده رو زمین قدر بوعلی سینا رونمیدونیم خدا رحمتش کنه ک تمام این طب سنتی رو اون در اختیار مردم گذاشت ورفت چ خوبه ک هر کدوم از مام ی هنری چیزی از خودمون ب جا بزاریم بعد از دنیا بریم منکه خیلی علاقه دارم ولی نمیدونم چکار کنم ب نویسندگی وهنر نقاشی طب سنتی وخطاطی بازیگری علاقه مندم
عرض ادب و احترام،
از ثبت نظر محترم شما سپاسگزاریم.
شاد و تندرست باشید.