خواص تخم کتان + طریقه مصرف بذر کتان برای لاغری شکم
خواص تخم کتان + طریقه مصرف بذر کتان برای لاغری شکم
دانه کتان یکی از مواد غذایی بسیار مغذی کمتر شناخته شده است؛ البته در طب سنتی به استفاده از تخم کتان اشاره بسیاری شده و حتی بهترین طریقه مصرف بذر کتان برای لاغری نیز گفته شده است. تخم کتان سرشار از مواد مغذی و ویتامین هایی است که مصرف مقدار کمی از آن در روز می تواند نیاز ما به این مواد مغذی را برطرف سازد.
مهمترین خواص تخم کتان
بذر کتان با طعم ملایم، آجیلی و قوام ترد خود، یک ماده همه کاره است که می تواند طعم و بافت تقریباً هر دستور غذایی را بهبود بخشد. یکی از راه های استفاده از این دانه مخلوط کردن آن با اسموتی صبحگاهی است. همچنین یک افزودنی عالی برای خمیر پنکیک، همبرگرهای گیاهی خانگی و حتی معجون جو دوسر شبانه است. علاوه بر این، سرشار از مواد مغذی است و با فواید متعددی مرتبط است. در اینجا فواید تخم کتان برای لاغری سلامتی که توسط علم ثابت شده است، همراه با چند راه آسان برای افزایش مصرف شما آورده شده است.
خواص دانه کتان برای زنان متعدد است. از طرفی خواص دانه کتان برای رحم نیز ثابت شده است. بر هم خوردن تعادل هورمونی در خانم ها از شایع ترین دلایل ناباروری و مشکلات رحمی در آنها است. بذر کتان به دلیل آنکه سرشار از استروژن است می تواند به تعادل هورمون های زنانه و سلامتی رحم و از بین بردن کیست های تخمدان کمک نماید.
مملو از مواد مغذی است
جویدن دانه کتان چه فوایدی دارد؟ بذر کتان یکی از قدیمی ترین محصولات زراعی جهان است. دو نوع قهوه ای و طلایی وجود دارد که هر دو به یک اندازه مغذی هستند. فقط یک وعده مقدار مناسبی از پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب امگا 3، همراه با چندین ویتامین و مواد معدنی مهم را فراهم می کند. به دلیل سرشار بودن از فیبر، تخم کتان برای یبوست بسیار مفید است. بنابراین خوردن تخم کتان برای همه افراد بسیار مفید است.
سرشار از اسیدهای چرب امگا 3
بذر کتان منبع عالی آلفا لینولنیک اسید است، نوعی اسید چرب امگا 3 که برای سلامت قلب مهم است و عمدتاً در غذاهای گیاهی یافت می شود. یکی از دو اسید چرب ضروری است که باید از غذاهایی که می خورید به دست آورید زیرا بدن شما آنها را تولید نمی کند. مطالعات حیوانی نشان می دهد که مصرف دانه کتان ممکن است به کاهش التهاب و جلوگیری از رسوب کلسترول در رگ های خونی قلب شما کمک کند.
مطالعه اخیر بر روی 8866 نفر افزایش مصرف را با کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی – که مربوط به تنگی عروق است – و دیابت نوع 2 مرتبط دانست. مطالعات متعدد همچنین با خطر کمتر سکته مغزی مرتبط دانسته اند. علاوه بر این، یک بررسی بزرگ از 34 مطالعه حتی افزایش مصرف را با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط کرد.