6 درمان طبیعی برای بی اختیاری ادرار

1226 بازدید
10 دی 02
ریحون
,
بروزرسانی شده در تاریخ 9 دی 1402

6 درمان طبیعی برای بی اختیاری ادرار

بی اختیاری ادرار – از دست دادن کنترل مثانه – یک مشکل شایع و اغلب شرم آور است. شدت آن از نشت گهگاه ادرار هنگام سرفه یا عطسه گرفته تا تمایل به ادرار کردن که آنقدر ناگهانی و شدید است که به موقع به توالت نمی‌روید، متغیر است.

اگرچه با افزایش سن بی اختیاری ادرار بیشتر اتفاق می افتد ولی باید گفت بی اختیاری ادرار یک پیامد اجتناب ناپذیر در دوران پیری نیست. اگر بی اختیاری ادرار بر فعالیت های روزانه شما تأثیر می گذارد، در مراجعه به پزشک خود تردید نکنید. برای اکثر افراد، تغییرات ساده در سبک زندگی و رژیم غذایی یا مراقبت های پزشکی می تواند علائم بی اختیاری ادرار را درمان کند.

علائم بی اختیاری ادرار

بسیاری از افراد گاه به گاه نشت های جزئی ادرار را تجربه می کنند. برخی دیگر ممکن است مقادیر کمی تا متوسط ادرار را بیشتر از دست بدهند.

انواع بی اختیاری ادرار عبارتند از:

  • بی اختیاری استرسی هنگامی که با سرفه، عطسه، خندیدن، ورزش یا بلند کردن چیزی سنگین به مثانه خود فشار وارد می کنید، ادرار نشت می کند.
  • بی اختیاری فوری شما یک میل ناگهانی و شدید برای ادرار کردن دارید که با از دست دادن غیرارادی ادرار همراه است. ممکن است نیاز به دفع مکرر ادرار داشته باشید، از جمله در طول شب. بی اختیاری فوری یا اضطراری ممکن است به دلیل یک بیماری جزئی مانند عفونت یا یک وضعیت شدیدتر مانند یک اختلال عصبی یا دیابت ایجاد شود.
  • بی اختیاری سرریز. به دلیل تخلیه نشدن کامل مثانه، ادرار مکرر یا مداوم را تجربه می کنید.
  • بی اختیاری عملکردی یک نقص جسمی یا ذهنی شما را از رسیدن به موقع به توالت باز می دارد. به عنوان مثال، اگر آرتروز شدید دارید، ممکن است نتوانید به اندازه کافی دکمه شلوار خود را باز کنید.
  • بی اختیاری مختلط شما بیش از یک نوع بی اختیاری ادرار را تجربه می کنید – اغلب این به ترکیبی از بی اختیاری استرسی و بی اختیاری فوری اشاره دارد.

علل بی اختیاری ادرار

بی اختیاری ادرار می تواند ناشی از عادات روزمره، بیماری های زمینه ای یا مشکلات جسمی باشد. ارزیابی کامل توسط پزشک می تواند به تعیین آنچه در پشت بی اختیاری شما وجود دارد کمک کند.

برخی از نوشیدنی ها، غذاها و داروها ممکن است به عنوان دیورتیک عمل کنند – مثانه شما را تحریک کرده و حجم ادرار شما را افزایش می دهند. آنها عبارتند از:

  • الکل
  • کافئین
  • نوشیدنی های گازدار و آب گازدار
  • شیرین کننده های مصنوعی
  • شکلات
  • فلفل تند
  • غذاهایی که سرشار از ادویه، شکر یا اسید هستند، به ویژه مرکبات
  • داروهای قلب و فشار خون، آرام بخش ها و شل کننده های عضلانی
  • دوزهای زیاد ویتامین C

بی اختیاری ادرار همچنین ممکن است به دلیل یک بیماری پزشکی به راحتی قابل درمان باشد، مانند:

  • عفونت مجاری ادراری، عفونت ها می توانند مثانه شما را تحریک کنند و باعث می شوند که میل شدید به ادرار و گاهی اوقات بی اختیاری داشته باشید.
  • یبوست، رکتوم در نزدیکی مثانه قرار دارد و بسیاری از اعصاب مشترک دارد. مدفوع سفت و فشرده در راست روده باعث می شود این اعصاب بیش از حد فعال شوند و تکرر ادرار را افزایش دهند.
6 درمان طبیعی برای بی اختیاری ادرار

6 درمان طبیعی برای بی اختیاری ادرار

درمان های طبیعی

  1. تمرینات کف لگن

جریان ادرار از مثانه – مهمتر از آن، زمانی که ادرار آزاد می شود – توسط مجموعه ای از ماهیچه ها کنترل می شود که از جلوی بدن شما توسط استخوان شرمگاهی به سمت پایه ستون فقرات حرکت می کنند.

بر خلاف سایر ماهیچه های بدن، آنها مانند قلاب هستند و می توانند ضعیف شوند. به عنوان مثال، زایمان می تواند باعث کشیدگی یا آسیب به عضله شود که منجر به بی اختیاری موقت پس از تولد شود. ماهیچه ها در مردان و زنان یکسان است بنابراین هر کسی که از بی اختیاری ادرار رنج می برد می تواند از این تمرینات استفاده کند.

این تمرینات «فشار و رها کردن» را می‌توان چندین بار در روز انجام داد و می‌تواند در کنترل مثانه مفید باشد.

  1. مثانه خود را تمرین دهید

ممکن است ساده به نظر برسد، اما آموزش مثانه نیاز به صبر دارد. محصولات بی‌اختیاری می‌توانند هنگام تمرین مجدد مثانه نیز مفید باشند و همیشه قبل از شروع تمرین مجدد مثانه از یک متخصص بهداشتی مشاوره بگیرید.

نکته کلیدی این است که یاد بگیرید چگونه اضطرار یا نیاز به بازدید از سرویس بهداشتی را به تعویق بیندازید. در ابتدا سعی کنید رفتن به دستشویی را 10 دقیقه به تعویق بیندازید و به تدریج این زمان را به 20 دقیقه افزایش دهید.

یادداشت روزانه تعداد دفعاتی که به توالت می روید می تواند به شما و همچنین پزشک یا پرستار متخصص بی اختیاری ادرار شما اطلاعات زیادی بدهد. ممکن است مواقعی وجود داشته باشد که نگه داشتن ادرار توصیه نمی شود یا زمانی که از بیماری ها و شرایط مختلفی مانند بیماری پارکینسون رنج می برید، ممکن است به سادگی امکان پذیر نباشد.

  1. منیزیم

منیزیم یک ماده معدنی مهم برای عملکرد صحیح عضلات و اعصاب است. یک پروژه تحقیقاتی کوچک در اسرائیل نشان داد که زنانی که دو بار در روز از قرص‌های هیدروکسید منیزیم استفاده می‌کردند با بی‌اختیاری ادرار بهبود پیدا کردند.

با این حال، قبل از شروع مصرف مکمل‌های منیزیم، با پزشک خود مشورت کنید که آیا مکمل‌های منیزیم مناسب هستند یا خیر، اما همچنین به خاطر داشته باشید که بهترین راه برای افزایش سطح منیزیم در بدن این است که این کار را به طور طبیعی انجام دهید.

غذاهای غنی از منیزیم عبارتند از موز، اسفناج و ماهی های روغنی مانند ماهی خال مخالی و سالمون. مقدار توصیه شده روزانه 400 میلی گرم است.

 

همچنین بخوانید: التهاب مثانه چیست ؟ (از علل و علائم تا درمان بیماری)

 

  1. سیگار را ترک کنید

دلایل زیادی وجود دارد که سیگار کشیدن برای سلامتی مضر است و این یک واقعیت شناخته شده است که نیکوتین می تواند مثانه را تحریک کند.

یک مطالعه یونانی نشان داد که افراد سیگاری بیشتر از افرادی که سیگار نمی‌کشیدند دچار بی‌اختیاری ادرار می‌شوند. در دراز مدت، افراد سیگاری بیشتر از افراد غیر سیگاری سرفه می کنند و مثانه و عضلات کف لگن را تحت فشار قرار می دهند.

در نتیجه، بی اختیاری استرسی ادرار برای بسیاری از افرادی که به محصولات بی اختیاری برای کمک به مدیریت این مشکل نیاز داشتند، رایج بود.

6 درمان طبیعی برای بی اختیاری ادرار

6 درمان طبیعی برای بی اختیاری ادرار

  1. طب سوزنی

برای افرادی که از مثانه بیش فعال رنج می برند، متخصصان طب سوزنی معتقدند که درمان آنها می تواند کمک بزرگی به ایجاد تعادل در بدن کند.

با اطمینان، گرچه راه حلی سریع نیست، اما افرادی که از طب سوزنی استفاده کرده اند، پس از یک دوره درمان، بهبود قابل توجهی در بی اختیاری خود مشاهده می کنند.

  1. کافئین را قطع کنید

قطع کردن قهوه صبحگاهی ممکن است شدید و غیر جذاب به نظر برسد، اما کافئین به عنوان تحریک کننده مغز شناخته شده است. به طور خاص، جلوی مغز را تحریک می کند و از آنجایی که این قسمت کنترل کننده مثانه است، برخی از متخصصان فکر می کنند که کافئین توانایی تحریک مثانه را نیز دارد.

علاوه بر این، کافئین یک ادرارآور شناخته شده است، بنابراین محدود کردن مصرف کافئین یا قطع کامل آن، می تواند تأثیر قابل توجهی بر بی اختیاری فوری داشته باشد.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

مرگ ماهی را با خواص ضد کرم و تشنج اطفال با منشا ابتلاء به کرم روده، خواب آور، آرام بخش، مسکن و برای صرع، داءالرقص، سوءهاضمه، تب، رفع اختلالات قاعدگی، درمان اختلالات معده، ضد تب های تاولی و ضد مسمومیت های حاد، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

4
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0