سوالاتی در باب تاثیرگذاری تغذیه بر قلب

2132 بازدید
04 بهمن 96
شقایق
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400

در این مطلب سوالاتی در باب تاثیرگذاری تغذیه بر قلب، پاسخ داده می شود.

اثر تغذیه بر قلب چیست !؟

یافته های علمی معتبر حاکی از آن است که تغذیه به همراه شیوه زندگی اثر زیادی بر گسترش بیماری های قلبی دارد. برای مثال بسیاری از رستوران ها در لیست غذاهای خود بخشی را به نام انتخاب ها برای قلب سالم دارند که با انتخاب این غذاها از بروز بیماری های قلبی پیشگیری می شود البته با توجه به این نکته که سایر غذاهای موجود در لیست غذایی این رستوران ها باعث افزایش بیماری های قلبی عروقی می شود که احتمالا هدف رستوران این نمی باشد. شواهد مستندی وجود دارد که تغذیه از ابتلا به پرفشاری خون پیشگیری می کند، فشار خون بالا یک بیماری سیستماتیک است که چنانچه درمان نشود در نهایت باعث نارسایی احتقانی قلب می شود. بنابراین تغذیه باعث حفاظت قلب می شود اما تغذیه اثرات مستقیم تری نیز بر قلب دارد. مصرف مناسب مواد مغذی شیوع و شدت بیماری کرونر قلبی را تغییر می دهد.

توصیه های غذایی برای کاهش کلسترول خون!

توصیه برنامه ملی آموزش کلسترول برای کنترل افزایش کلسترول خون به طور خلاصه به این شرح است: چربی تام 25 – 35 درصد، چربی اشباع 7 درصد، چربی غیراشباع با یک باند دوگانه تا 20 درصد، چربی غیر اشباع با چند باند دو گانه 60 – 50 درصد، کلسترول کمتر از 200 میلی گرم روزانه مصرف شود. رژیمی بر پایه انرژی مورد نیاز فرد که محدود از کلسترول و چربی های اشباع شده باشد را توصیه می کند. اکنون مصرف فیبرهای محلول و مارگارین های حاوی استرول گیاهی یا استرهای استانول به عنوان استراتژی های اضافی برای کاهش کلسترول خون توصیه می شوند.

 

همچنین بخوانید:  کاهش بیماری های قلبی با آووکادو

 

اثرات رژیم غذایی بر عوامل اتیولوژیکی اصلی بر ایجاد بیماری کرونر قلب !

عوامل اتیولوژیکی اصلی ایجاد بیماری شریان کرونری عبارتند از : چربی های خون، ترومبوز، مصرف سیگار، فشار خون بالا و دیابت، رژیم غذایی روی برخی از این عوامل موثر است. عواملی که رژیم غذایی روی آنها اثر دارد عبارتند از : چربی های خون، فشارخون بالا و دیابت، احتمالا ترومبوز عاملی است که رژیم غذایی بر آن اثری ندارد هرچند که اسیدهای چرب امگا 3 تا حدودی تجمع پلاکتی را مهار می کنند.

کنترل غذایی فشار خون بالا چه اثری بر خطر بیماری کرونر قلبی دارد ؟!

اثر عوامل رژیم غذایی در کاهش فشار خون به نسبت شناخته شده است و اثر رژیم غذایی در کاهش خطر ابتلا به پر فشاری خون کاملا ثابت شده است. این عوامل شامل کاهش وزن و محدودیت نسبی مصرف سدیم و الکل می باشند، برای کنترل فشار خون بالا توصیه می شود که وزن بدن تا حد وزن طبیعی کاهش داده شود و مصرف سدیم به 2 – 4 گرم در روز و مصرف الکل را برای همیشه فراموش کنید.

تاثیر رژیم غذایی بر چربی های خون !

ارتباط بین الگوی غذایی و خطر بروز سی اچ دی به دلیل اثری است که رژیم غذایی بر سطح چربی ها و لیپوپروتئین های خون دارد. اسیدهای چرب اشباع به ویژه اسیدهای چرب موجود در چربی های حیوانی باعث تغییر متابولیسم کبدی چربی ها می شوند. به طوری که برداشت لیپوپروتئین های  خون کاهش یافته و در نتیجه سطح ال دی ال خون افزایش می یابد چون ال دی ال غنی از کلسترول می باشند، بنابراین با افزایش سطح ال دی ال خون سطح کلسترول خون نیز افزایش می یابد.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

معجون تقویت قلب را با خواص تقویت قلب، آرام بخش، تنظیم ضربان قلب، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0