سوالاتی در باب تاثیرگذاری تغذیه بر قلب
در این مطلب سوالاتی در باب تاثیرگذاری تغذیه بر قلب، پاسخ داده می شود.
اثر تغذیه بر قلب چیست !؟
یافته های علمی معتبر حاکی از آن است که تغذیه به همراه شیوه زندگی اثر زیادی بر گسترش بیماری های قلبی دارد. برای مثال بسیاری از رستوران ها در لیست غذاهای خود بخشی را به نام انتخاب ها برای قلب سالم دارند که با انتخاب این غذاها از بروز بیماری های قلبی پیشگیری می شود البته با توجه به این نکته که سایر غذاهای موجود در لیست غذایی این رستوران ها باعث افزایش بیماری های قلبی عروقی می شود که احتمالا هدف رستوران این نمی باشد. شواهد مستندی وجود دارد که تغذیه از ابتلا به پرفشاری خون پیشگیری می کند، فشار خون بالا یک بیماری سیستماتیک است که چنانچه درمان نشود در نهایت باعث نارسایی احتقانی قلب می شود. بنابراین تغذیه باعث حفاظت قلب می شود اما تغذیه اثرات مستقیم تری نیز بر قلب دارد. مصرف مناسب مواد مغذی شیوع و شدت بیماری کرونر قلبی را تغییر می دهد.
توصیه های غذایی برای کاهش کلسترول خون!
توصیه برنامه ملی آموزش کلسترول برای کنترل افزایش کلسترول خون به طور خلاصه به این شرح است: چربی تام 25 – 35 درصد، چربی اشباع 7 درصد، چربی غیراشباع با یک باند دوگانه تا 20 درصد، چربی غیر اشباع با چند باند دو گانه 60 – 50 درصد، کلسترول کمتر از 200 میلی گرم روزانه مصرف شود. رژیمی بر پایه انرژی مورد نیاز فرد که محدود از کلسترول و چربی های اشباع شده باشد را توصیه می کند. اکنون مصرف فیبرهای محلول و مارگارین های حاوی استرول گیاهی یا استرهای استانول به عنوان استراتژی های اضافی برای کاهش کلسترول خون توصیه می شوند.
همچنین بخوانید: کاهش بیماری های قلبی با آووکادو