ویژگی های غذایی گروه خونی آ
ویژگی های غذایی گروه خونی آ، گروه خونی که به گروه گیاهخواران معروف هستند
45 تا 49 درصد مردم آلمان دارای گروه خونی A هستند که با هویت خاصی که از پدران خود به ارث برده اند تمایل به تغذیه گیاهی و گیاه خواری دارند، در این مطلب رژیم غذایی مناسب گروه خونی آ را برای شما عزیزان شرح می دهم تا با مراعات کردن این رژیم غذایی دارای بدن متعادلی باشید.
گوشت ها
گروه خونی آ باید از خوردن گوشت های صنعتی مانند ژامبون، سوسیس و کالباس و … به طور کامل خودداری کنند زیرا دارای اسید معده پایینی هستند که به علت وجود نیترات زیاد در گوشت های صنعتی برای گروه خونی آ توصیه نمی شود. گوشت های مضر گروه خونی آ شامل گوشت خشک شده، خرگوش، دل قلوه، بلدرچین، بره، گوساله، گوسفند، گاو، مرغابی، غاز، بز، ژامبون، جگر، غزال، کبک، قرقاول، اسب و لاک پشت هستند و گوشت های غیر مضر شامل مرغ، بوقلمون، کبوتر، تیهو و شترمرغ می باشد.
ماهی ها
ماهی های بسیار مفید شامل ماهی روغن، ماهی خال خالی، اردک ماهی، قزل آلای رودخانه ای و دریایی، ماهی آزاد، ساردین می شود، ماهی های غیر مضر شامل صدف، ماهی تن، نیزه ماهی، ماهی های دم زرد، ماهی خاویار، شمشیر ماهی، گرگ دریایی، کوسه، قزل آلای هندی هستند و ماهی های مضر شامل ماهی کولی، خاویار، گربه ماهی، دلفین سفید، اسکالوپ، میگو، خرچنگ، ماهی آزاد دودی، صدف سیاه خوراکی، انواع ماهی پیچ و هالیبوت هستند.
لبنیات
لبنیات غیر مضر شامل پنیر نرم محلی، پنیر سفید، ماست، پنیر تهیه شده از شیر بز می باشد و لبنیات مضر شامل پنیر آمریکایی، پنیر بری، دوغ، پنیر آبی، شیر پرچرب، شیر گاو، نوشیدنی های تهیه شده از شیر هستند.
تشکر فراوان بابت اطلاعات خوبتون….
در مورد ادویه جات مفید و مضر برای گروه خونی A+ هم اطلاعات درج کنین….