10 خاصیت باورنکردنی کیمچی – غذای کره ای
10 خاصیت باورنکردنی کیمچی
کیمچی یکی از اصلی ترین غذاهای کره ای است. این غذای خوشمزه و پرخاصیت از سبزیجات، سیر، زنجبیل و سس ماهی تهیه شده و طعم های مختلفی از جمله شیرین، ترش و تند دارد. به دلیل همین طعم پیچیده و کاربردهای متنوع است که جذابیت گسترده و عمیقی بین مردم کره و همچنین سراسر جهان دارد. کیمچی برای لاغری در رژیم های غذایی استفاده می شود. به راحتی می توان فهمید که چرا کیمچی جایگاه ویژه ای را در آشپزخانه به دست آورده است.
آنتیاکسیدانهای بالقوه موجود در کیمچی اثرات درمانی بر روی سیستم گوارشی و همچنین شرایط پزشکی مزمن از جمله بیماریهای قلبی، سرطان، دیابت، چاقی و اختلالات پوستی دارد.
ارزش غذایی کیمچی
کیمچی یک غذای کم کالری، با فیبر بالا و سرشار از مواد مغذی است. کیمچی سرشار از انواع ویتامین ها مانند ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2 و ویتامین C است. همچنین سرشار از اسیدهای آمینه ضروری و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم و سلنیوم است. دارای مجموعه ای چشمگیر از آنتی اکسیدان ها است و مزایای بیشتری از پروبیوتیک ها را به شکل باکتری لاکتوباسیلوس فراهم می کند. حاوی ترکیبات مفید متعددی از جمله کپسایسین، کلروفیل، کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و ایزوتیوسیانات است و دارای مقدار کمی چربی و قند است.
خواص کیمچی چیست ؟
طعم لذیذ و در عین حال متمایز کیمچی، که در سطح جهانی مورد تحسین قرار گرفته است، دارای مزایای فوق العاده ای از مزایای سلامتی است که به طیف وسیعی از شواهد کیفی که توسط چندین تحقیق پشتیبانی می شود، نسبت داده می شود.
-
بهبود هضم غذا
یک مطالعه منتشر شده در مجله علوم غذا و کشاورزی بیان می کند که کیمچی غذایی است که برای بهبود هضم غذا استفاده می شود. این یک منبع بالقوه از پروبیوتیک های احتمالی است که به فرآیند تخمیر درگیر در تهیه آن نسبت داده می شود. فرآیند تخمیر نه تنها طعم را افزایش می دهد، بلکه باکتری های سالمی به نام لاکتوباسیلوس ایجاد می کند که بدن برای حفظ وضعیت سالم فلور روده به آن نیاز دارد.