9 خاصیت ریواس که باید بدانید
9 خاصیت ریواس که باید بدانید
ریواس چیست؟
ریواس، بخشی از خانواده گیاهان هفتبندیان، گیاهی منحصر به فرد با تاریخچه بسیار جالب است. از نظر علمی، این گیاه چند ساله علفی است که برگهایی از بالای ریزوم ضخیم رشد میکند.
در تمام طول سال در نقاط مختلف جهان کشت می شود و در هر فصلی به طور گسترده در دسترس است. احتمالاً در گلخانهها رشد میکند و در نتیجه ریـواس «گلخانهای» به وجود میآید که شیرینتر و به رنگ قرمز تیرهتر است، در حالی که نوع سنتی آن در خارج رشد میکند. یکی از دلایل اصلی کشت و خوردن ریواس، ارزش غذایی شگفت انگیز آن است. مملو از مواد معدنی، ویتامین ها است. ترکیبات آلی و سایر مواد مغذی که آن را برای حفظ سلامت بدن ما ایده آل می کنند.
ارزش غذایی ریواس
طبق گزارش USDA، ریواس فیبر غذایی، پروتئین، ویتامین C، ویتامین K، ویتامین های B کمپلکس، کلسیم، پتاسیم و منیزیم را تامین می کند. از نظر ترکیبات آلی، این گیاه همچنین حاوی بتاکاروتن (که می تواند به صورت آنزیمی به ویتامین A تبدیل شود)، پلی فنول ها (که می تواند به عنوان آنتی اکسیدان عمل کند)، لوتئین و زآگزانتین نیز می باشد.
-
کلسترول را کاهش می دهد
افزودن کمی ریواس به رژیم غذایی شما می تواند سطح کلسترول را بهبود بخشد. یک مطالعه در مجله کالج تغذیه آمریکا نشان داد که خوردن ساقه ریـواس سطح کلسترول را در مردان مبتلا به کلسترول بالا کاهش می دهد. به ویژه در کاهش LDL یا کلسترول بد مفید بود.
-
به هضم غذا کمک می کند
تانن موجود در ساقه ریواس برای بهبود هضم و سلامت روده مشخص شده است. ریواس همچنین سرشار از فیبر است که به جلوگیری از یبوست کمک می کند.
-
استخوان های شما را تقویت می کند
ساقه ریواس سرشار از ویتامین K است که یک ماده مغذی کلیدی در بهبود تراکم استخوان و کاهش خطر شکستگی است.
-
از رادیکال های آزاد محافظت می کند
مطالعه ای در مجله بین المللی علوم و فناوری غذایی نشان داد که یک وعده ریواس آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به یک فنجان کلم پیچ بسته بندی شده دارد. این به معنای محافظت بیشتر در برابر رادیکال های آزاد مضر است که می تواند منجر به بیماری مزمن شود.
-
روشن کننده پوست
آنتی اکسیدان های موجود در ریـواس نه تنها از بیماری های مزمن محافظت می کنند. آنها شما را نیز جوان تر نشان می دهند! این مواد مغذی از تولید کلاژن برای پوست سفتتر و روشنتر حمایت میکنند. و در حالی که در حال خوردن خوراکی مورد علاقه خود با ریـواس هستید.
همچنین بخوانید: 9 ماده غذایی که خطر سنگ کلیه را افزایش می دهد
-
با التهاب مبارزه می کند
ساقههای ریـواس حاوی آنتوسیانینها هستند، ترکیبی که به آن رنگ قرمز میدهد. مطالعه ای در مجله Annual Review of Food Science and Technology نشان داد که خوردن غذاهای غنی از آنتوسیانین با التهاب کمتر و محافظت بیشتر در برابر بیماری های مزمن مانند دیابت مرتبط است.
-
بهبود سلامت کبد
ترکیبات موجود در ساقه ریواس سلامت روده ما را بهبود می بخشد و حتی می تواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند. یک مطالعه در تحقیقات تغذیه مولکولی و مواد غذایی نشان داد که مصرف عصاره ریواس با بهبود سلامت کبد مرتبط است.
-
سلامت قلب را تقویت می کند
آنتوسیانین موجود در ساقه ریـواس می تواند با کاهش التهاب و جلوگیری از تصلب شرایین، تنگ شدن و سفت شدن رگ های خونی، سلامت قلب را تقویت کند.
-
محافظت در برابر سرطان
از آنجایی که ساقه ریـواس سرشار از آنتی اکسیدان است، خوردن آن ممکن است به محافظت در برابر برخی از انواع سرطان کمک کند. آنتی اکسیدان ها به ترمیم سلول ها از آسیب رادیکال های آزاد که می تواند منجر به سرطان شود، کمک می کند.
سخن پایانی
ریـواس در طب سنتی چینی و قرون وسطایی عربی و اروپایی نیز برای اهداف دارویی استفاده می شود. ریواس برای از بین بردن گرما، درمان سوختگی، درمان یبوست، خنک کننده خون، درمان خونریزی های گوارشی و سایر بیماری ها پیشنهاد شده است. ریشه این گیاه هزاران سال است که به عنوان ملین استفاده می شود.
اگر از بیماری کلیوی قبلی یا برخی از بیماری های گوارشی رنج می برید (زیرا دارای پتاسیم بالایی است) از مصرف آن خودداری کنید، زیرا ریـواس می تواند آنها را بدتر کند. همچنین مراقب باشید که کودکان یا حیوانات خانگی برگ ریواس را نخورند. برخی از موارد مرگ ناشی از سطوح سمی اسید اگزالیک موجود در برگ ها وجود داشته است.
از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.
گل ریواس را با خواص تقویت مو، رفع چربی سر، رفع جوش و التهاب پوست و …، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.