10خواص برتر بامیه که نادیده گرفته شده اند
10خواص برتر بامیه که نادیده گرفته شده اند
بامیه چیست؟
بامیه گیاهی گلدار است که در بسیاری از نقاط جهان با نام لیدی فینگر یا بهندی شناخته می شود، به دلیل غلاف های بذری که دارد از ارزش بالایی برخوردار است. بامیه اغلب در غذاهای سراسر جهان، از کارائیب گرفته تا چین، استفاده می شود. محبوبیت آن به ویژه به دلیل کاربردهای مختلف آن همیشه در حال افزایش است. کاربردهای مختلف عبارتند از:
- به عنوان سبزی ترشی
- به عنوان یک ماده در سوپ ها و غذاهای جانبی
- روغن استخراج شده از بامیه را می توان به عنوان روغن گیاهی نیز استفاده کرد
- آب بامیه به صورت سنتی و جایگزین استفاده می شود
طبع بامیه سرد است یا گرم ؟
طبع بامیه سرد است و دارای ارزش غذایی بالایی است. بامیه ممکن است مرسوم ترین سبزی باغ نباشد، اما بر اساس پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA، دارای محتوای غنی از ویتامین ها و مواد معدنی، از جمله ویتامین های B و همچنین ویتامین های A، C، E و K است. این سبزی همچنین حاوی کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و روی است. علاوه بر این، حاوی سطوح بالایی از فیبر موسیلاژینی مغذی است که در اصطلاح عامیانه «اسلایم بامیه» نامیده می شود. بیشتر فواید سلامتی به دلیل وجود مواد معدنی، ویتامین ها و ترکیبات آلی موجود در آن است.
خواص بامیه سبز برای سلامتی
-
کمک به کاهش وزن
هضم غذاهایی که فیبر بالایی دارند مانند بامیه نسبت به غذاهایی که فیبر کمی دارند بیشتر طول می کشد. در نتیجه، آنها برای مدت طولانی تری در معده شما می مانند و باعث می شوند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. این بدان معناست که در بین وعده های غذایی کمتر احساس گرسنگی یا هوس خوردن میان وعده را تجربه خواهید کرد.