10 مزیت شگفت انگیز قهوه قارچ که نمیدانستید
10 مزیت شگفت انگیز قهوه قارچ که نمیدانستید
قهوه قارچ چیست؟
قهوه قارچ از قهوه معمولی که با عصاره غلیظ قارچ ترکیب شده است تهیه می شود. قارچ های مورد استفاده برای این نوع قهوه دارای خواص دارویی قوی هستند و معمولا در طب سنتی چین از آنها استفاده می شود. این قارچ ها شامل یال شیر، قارچ ریشی، قارچ چاگا و کوردیسپس هستند.
قهوه قارچ به طور کلی دارای کافئین کمتری نسبت به قهوه معمولی است. با این حال، طعم آن مشابه قهوه استفاده شده است. بنابراین، قهوهی قارچ برشته تیره آسیاب شده طعمی مانند فنجان جو برشته شده تیره معمولی شما خواهد داشت، اما ممکن است ظاهری خاکی داشته باشد.
تحقیقات نشان می دهد که قهوه قارچ روند جدیدی نیست. در دهه 1940، فنلاندی ها چاگا دم کردند، زمانی که قهوه و سایر جیره ها در طول جنگ جهانی دوم کمبود داشتند. چاگا، مالت و کاسنی جایگزین های ارزانی برای قهوه در نظر گرفته می شدند. نوشیدنی قهوه مانندی که از دم کردن قارچ چاگا تهیه میشود، در سال 2017 بازگشته است و اکنون، چندین شرکت بهداشتی در حال توسعه انواع مختلف قهوه با عصاره قارچ هستند.
10 مزیت شگفت انگیز قهوه قارچ که نمیدانستید
علاوه بر تاریخچه طولانی و تاریخی آنها در طب شرقی، شواهد روزافزونی در تحقیقات علمی معاصر وجود دارد که نشان میدهد قارچهای کاربردی دارای خواص ارتقا دهنده سلامتی هستند. صرف نظر از اینکه چگونه قهوه قارچ خود را درست می کنید، فواید کمی وجود دارد. درک این فواید بالقوه ممکن است به شما کمک کند تصمیم بگیرید که قهوه قارچ را به بخشی از برنامه روزانه خود تبدیل کنید.
-
مواد مغذی را اضافه می کند
فقط یک قاشق چای خوری پودر قارچ تک گونه ای (معادل دوز توصیه شده 2000 میلی گرم) که به قهوه شما اضافه می شود می تواند فواید تغذیه ای داشته باشد. پودر تهیه شده از قارچ های خشک و کامل که حاوی میسلیوم است می تواند منبع کم کالری پروتئین، ویتامین های B و مواد معدنی و همچنین مجموعه ای از ترکیبات فعال زیستی باشد که از تعادل هموستاتیک بدن شما حمایت می کند.
بسیار جالب و مفید بود