دستور پخت غذای محلی یتیمچه ؛ خوشمزه و آسان
3169 بازدید
17 تیر 01
ریحون
بروزرسانی شده در تاریخ
18 تیر 1401
دستور پخت غذای محلی یتیمچه ؛ خوشمزه و آسان
یتیمچه غذایی معروف و همه پسند است که در اصل یک غذا با بادمجان و سیب زمینی و گوجه است که در بعضی دستورها برای تنوع بخشیدن به آن مواد دیگری را هم به دستور اضافه میکنند و بر همین اساس انواع خوراک یتیمچه در شهرهای مختلف ایران تهیه میشود. برای مثال در دستور پخت های:
- تبریزی یا آذربایجانی آن مقداری گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ هم اضافه میکنند.
- یتیمچه نیشابوری عدس و نخود و حتی گاهی کشک و نعنا داغ هم دارد.
- شیرازیها اغلب به جای بادمجان از کدو سبز برای یتیمچه استفاده میکنند.
- در دستور پخت یتیمچه اراکی علاوه بر بادمجان گاهی از کدو هم استفاده میشود و در مرحله پخت به آن گردوی کوبیده شده هم اضافه میکنند.
یتیمچه بادمجان که غذایی مناسب برای گیاه خواران می باشد بسیار کالری کمی دارد و برای کسانی که رژیم غذایی دارند پیشنهاد می شود.
مواد لازم برای تهیه یتیمچه
- بادمجان بزرگ 6 عدد
- گوجه فرنگی متوسط 6 عدد
- پیاز متوسط 3 عدد
- سیر 4 حبه
- روغن نصف پیمانه
- نمک 1 قاشق چایخوری
- سیب زمینی 4 عدد
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
دستور پخت غذای محلی یتیمچه؛ خوشمزه و آسان
من با این دستور یتیمچه رو درست کردم
خیلی خوشمزه میشه