9 خاصیت شگفت انگیز آلو خشک
9 خاصیت شگفت انگیز آلو خشک
آلو خشک اغلب به عنوان یک میوه نادیده گرفته می شود، اما آنها فواید شگفت انگیزی دارند و می توانند به روش های مختلفی به رژیم غذایی شما اضافه شوند.
آلو خشک چیست؟
آلوخشک ظاهری کمی چروکیده دارد، زیرا مقدار زیادی آب از آلو اصلی با تکنیک های مختلف حذف شده است. آلو در بیش از 1000 گونه وجود دارد، اما اندازه آنها معمولاً بین یک لیمو و یک هلو قرار دارد.
آلوها طعم شیرینی دارند و به شدت فیبری هستند و جویدن آنها را کمی سخت می کند، اما همین طبیعت فیبری است که به این میوه های خشک چنین مشخصات سالمی می دهد. آلو از برخی جهات برای سلامت کلی شما مفید هستند، اما مانند بسیاری از میوه های خشک، آلو نیز فواید کمی متفاوت دارد و نسبت به فرم های تازه خود مزایایی دارد. یعنی، میوههای خشک میتوانند مدت بیشتری نسبت به انواع تازه باقی بمانند و حمل و نقل آنها را آسانتر کرده و از هدر رفتن غذا اطمینان حاصل میکنند. برخی از کارشناسان می گویند که آلو بیش از 10000 سال است که مصرف می شود و آن را به یکی از قدیمی ترین – و خوشمزه ترین – سنت های بشر تبدیل کرده است.
وقتی صحبت از تغذیه به میان می آید، این میوه های خشک مملو از ویتامین های مفید، مواد معدنی، فیبر، کربوهیدرات ها و چربی هستند. فقط یک چهارم فنجان آلو بیش از 12 درصد نیاز روزانه شما به فیبر و همچنین 6 درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین K را تامین می کند. این علاوه بر مقادیر خوبی از منگنز، پتاسیم، مس، روی و کلسیم، همراه با بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین، آنتی اکسیدان های مهمی است که می توانند سلامت را از طرق مختلف بهبود بخشند.
فواید آلو خشک
-
بهبود هضم
یکی از دلایل اصلی که مردم آلو می خورند، بهبود حرکات روده است. این میوه های خشک منبع خوبی از فیبر رژیمی هستند و به داشتن خواص ملین معروف هستند. آب آلو یک نوشیدنی بسیار محبوب است، به ویژه در میان نسل های قدیمی که می خواهند عملکرد گوارشی خود را بهبود بخشند، یبوست را از بین ببرند و التهاب روده را کاهش دهند.