سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

9 خاصیت ریواس که باید بدانید

1551 بازدید
28 خرداد 02
ریحون
,
بروزرسانی شده در تاریخ 28 خرداد 1402

9 خاصیت ریواس که باید بدانید

ریواس چیست؟

ریواس، بخشی از خانواده گیاهان هفت‌بندیان، گیاهی منحصر به فرد با تاریخچه بسیار جالب است. از نظر علمی، این گیاه چند ساله علفی است که برگ‌هایی از بالای ریزوم ضخیم رشد می‌کند.

در تمام طول سال در نقاط مختلف جهان کشت می شود و در هر فصلی به طور گسترده در دسترس است. احتمالاً در گلخانه‌ها رشد می‌کند و در نتیجه ریـواس «گلخانه‌ای» به وجود می‌آید که شیرین‌تر و به رنگ قرمز تیره‌تر است، در حالی که نوع سنتی آن در خارج رشد می‌کند. یکی از دلایل اصلی کشت و خوردن ریواس، ارزش غذایی شگفت انگیز آن است. مملو از مواد معدنی، ویتامین ها است. ترکیبات آلی و سایر مواد مغذی که آن را برای حفظ سلامت بدن ما ایده آل می کنند.

ارزش غذایی ریواس

طبق گزارش USDA، ریواس فیبر غذایی، پروتئین، ویتامین C، ویتامین K، ویتامین های B کمپلکس، کلسیم، پتاسیم و منیزیم را تامین می کند. از نظر ترکیبات آلی، این گیاه همچنین حاوی بتاکاروتن (که می تواند به صورت آنزیمی به ویتامین A تبدیل شود)، پلی فنول ها (که می تواند به عنوان آنتی اکسیدان عمل کند)، لوتئین و زآگزانتین نیز می باشد.

  1. کلسترول را کاهش می دهد

 افزودن کمی ریواس به رژیم غذایی شما می تواند سطح کلسترول را بهبود بخشد. یک مطالعه در مجله کالج تغذیه آمریکا نشان داد که خوردن ساقه ریـواس سطح کلسترول را در مردان مبتلا به کلسترول بالا کاهش می دهد. به ویژه در کاهش LDL یا کلسترول بد مفید بود.

  1. به هضم غذا کمک می کند

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax