10 خواص شاهی در طب سنتی
10 خواص شاهی در طب سنتی
شاهی گیاهی است که اغلب نادیده گرفته می شود و دارای مواد مغذی قدرتمندی است. برگ های کوچک و گرد و ساقه های خوراکی آن طعمی فلفلی و کمی تند دارد. شاهی بخشی از خانواده سبزیجات است که شامل کلم پیچ، کلم بروکسل و کلم نیز می شود. مصرف شاهی برای افراد بزرگسال و کهنسال امری است ضروری، زیرا قادر است که سلامتی بدن آن ها را حفظ و تامین نمایید و از تصلب شرائین، زیادی فشارخون و اوره جلوگیری کرده و همچنین می تواند موجب تصفیه خون شده و بر فعالیت کلیه و کبد بیافزاید.
شاهی از سبزیجات شفابخش بهاره است و بیشتر به صورت خام مصرف می شود ولی متاسفانه مثل سایر سبزی ها چندان شناخته شده نیست و کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، این در حالی است که ممکن است در مقایسه با برخی سبزی ها اثر ارزشمندتری داشته باشد و مضرات آن نیز کم باشد. در اینجا 10 خواص شاهی در طب سنتی آورده شده است.
10 خواص شاهی در طب سنتی
سرشار از مواد مغذی، به ویژه ویتامین کا
شاهی کم کالری است اما مجموعه وسیعی از مواد مغذی را در خود جای داده است و یک سبزی بسیار مغذی است؛ در واقع، در فهرست میوه ها و سبزیجات نیروگاه مرکز کنترل بیماری ایالات متحده رتبه اول را دارد.
یک فنجان (34 گرم) شاهی حاوی موارد زیر است: