سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

گوجه سبز چه خواصی دارد؟

5030 بازدید
26 تیر 97
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 26 آذر 1400

گوجه سبز چه خواصی دارد؟

گوجه سبز به میوه درختان مختلفی که متعلق به نژادی از خانواده رز هستند، اطلاق می شود. بر پایه نوشته های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت 2000 ساله دارد و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند گفته می شود که این گیاه از طریق سوریه یا ایران به یونان آورده شده است.

درختان گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب و هوای ملایم به رنگ های ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن در می آیند. آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوه ای و ظاهر نامطلوب میوه ی گوجه سبز می شود. این میوه به سرعت می رسد و مدت نگه داری آن در یخچال 4 روز است. گوجه سبز به صورت تازه و پخته در خورش ها مصرف می شود.

گوجه سبز چه خواصی دارد؟

گوجه سبز چه خواصی دارد؟

ترکیبات شیمیایی گوجه سبز

این میوه غنی از ویتامین ث، اسید مالیک، اسید سیتریک است. در یک گوجه سبز کربوهیدرات 8 گرم، چربی 2/84 گرم، پروتئین 1/6 گرم، فیبر خام 0/5 درصد، نیاسین 2/8 درصد، کلسیم 5 درصد، فسفر 2 درصد، آهن 5 درصد، ویتامین آ 5 درصد، ویتامین ب یک 2 درصد، ویتامین ب دو 1/9 درصد و ویتامین  13 درصد وجود دارد.

خواص دارویی گوجه سبز

به دلیل طبیعت سرد گوجه سبز در برخی شهرهای شمالی کشورمان این میوه را همراه با سبزی های کوهی که خاصیت گرم دارند مصرف می کنند. مصرف زیاد از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می شود. مصرف گوجه سبز برای درمان شب کوری مفید است. بیماری های نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین با خوردن گوجه سبز بهبود می یابند. گوجه سبز خاصیت مسهلی دارد و خشک شده آن برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.

مدر است و اعمال کلیه ها را تنظیم می کند. جوشانده 25 تا 30 گرم برگ درخت گوجه سبز کشنده انگل های روده است و این خاصیت در هسته گوجه سبز هم وجود دارد. برخی پزشکان معتقدند این میوه ترش مزه برای درمان تومورهای سرطانی هم موثر است. کودکان در حال رشد خوب است روزانه مقداری گوجه سبز مصرف کنند. کسانی که به مزه ترش گوجه سبز حساسند می توانند از پخته شده آن در انواع خورش ها استفاده کنند.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

5
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. یاسری
    17 اردیبهشت 1404

    سلام من شنیدم نباید بخوریم

  2. زهرا مشکینی
    17 اردیبهشت 1404

    سلام خوشمزه تر ازین مگه هست

  3. فرهادی
    17 اردیبهشت 1404

    گوجه سبز رو نخوریم بهتره

  4. شهرام
    17 اردیبهشت 1404

    سلام، من ۳ تا بیشتر میخورم، سردیم میکنه

  5. مریم
    17 اردیبهشت 1404

    ما با گلپر و نمک میخوریم عالیه

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax