گروه خونی عاملی موثر در رژیم های غذایی
گروه خونی عاملی موثر در رژیم های غذایی کاهش وزن یا افزایش وزن
مطالعات پزشکان نشان داده که از زمان های بسیار دور، برخی از بیماری ها در گروه خونی خاصی بیشتر دیده می شود. با این کشف شگفت انگیز، پزشکان آمریکایی در طی تحقیقات خود موفق به پیدا کردن ارتباط تغذیه و گروه خونی شده اند.
- افراد دارای گروه خونی او، به دلیل این که اجداد شکارچی داشته اند، برای این که خودشان را نیرومند و سالم حس کنند، نیاز به مصرف گوشت دارند.
- افراد گروه خونی آ، به طور عمده گیاه خوار هستند.
- افراد دارای گروه خونی ب، علاقه وافری به خوردن تخم مرغ و شیر دارند.
- افراد دارای گروه خونی آ ب، قادر به استفاده از تمامی انواع مواد غذایی هستند، به جز افراد معدودی از این گروه.
به واقع در این نوع تغذیه، ما تکیه بر تفاوت های فردی انسان ها، تغذیه ای متناسب با طبع هر فرد را به شما خواهیم آموخت.
فاکتورهای مهم در رژیم های غذایی کاهش وزن یا افزایش وزن
البته این رژیم ها با توجه به سن، موقعیت جغرافیایی، شرایط زندگی و حتی رنگ پوست و مو، قابل بررسی می باشد و در این میان بنیه فرد و میزان کاهش و افزایش وزن هر شخص را هم نباید نادیده گرفت. کاری که موظف هستید در هنگام رژیم های کاهش یا افزایش وزن انجام دهید، برنامه غذایی مناسب با در نظر گرفتن گروه خونی خودتان دریافت کنید تا آسان تر به هدف تان برسید.
گروه خونی عاملی موثر در رژیم های غذایی
کاهش وزن تنها با خوردن غذاهای لذیذی که مطابق خواسته و میل ما باشد ممکن است. پیش از هر گونه اقدامی باید وضعیت بیوشیمیایی خود را در نظر بگیریم و بفهمیم که بدن ما چگونه از مواد غذایی که دریافت می کند، استفاده کرده و آن ها را تجزیه می نماید. همان طور که شکل ساختار دی ان آ و اثر انگشت انسان ها با یکدیگر متفاوت است، به همان گونه نیز روش های تغذیه افراد با هم متفاوت می باشد و این تفاوت ها ناشی از فاکتورهای متفاوتی است که به وضوح مشخص می شود.
پس نمی توانیم همه ی افراد در یک جایگاه یکسانی قرار دهیم. بعضا ما شاهدیم که با مصرف مواد غذایی که در برخی افراد منجر به لاغری و کاهش وزن شده، نتیجه ی کاملا برعکس می گیریم، با در نظر گرفتن تفاوت ها بر حسب گروه خونی این امر تعجب آور نیست.