چغندر قند و فواید درمانی آن
با چغندر قند و فواید درمانی آن آشنا شوید
چغندر قند نوعی ریشه گیاهی است که به نام Beta vulgaris که انواع مختلفی دارد.رنگ های مختلف آن ها مانند چغندر قرمز، زرد، بنفش و سفید آن کشت می شود. همچنین حاوی مقادیر فراوانی نیترات معدنی است که مزایای زیادی برای بدن به ارمغان می آورد. می توانید چغندر را ب خام خورید، اما معمولا پخته یا ترشی آن خورده می شود. در این مقاله با چغندر قند و فواید درمانی آن آشنا شوید.
چغندر قند و فواید درمانی آن
چغندر قند و فواید درمانی آن
حفظ فشار خون طبیعی
چغندر قند غنی از نیترات است که در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می شود. این ترکیبات به حفظ سلامت عروق خونی کمک کرده و موجب فشار خون پایین می شوند. مطالعات نشان داده اند که چغندر می تواند فشار خون را بعد از چند ساعت 4 تا 10 میلی گرم جیوه کاهش دهد به ویژه در فشار خون سیستولیک قابل توجه بوده است. این تاثیرات در چغندر پخته بیشتر است. علاوه بر این، مقدار نیترات پس از 6 ساعت در خون باقی می ماند. بنابراین می توان گفت که اثر آن ها در فشار خون موقت است و برای دریافت نتیجه بهتر باید یه طور منظم و طولانی چغندر قند را برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.