منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3
منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 را بشناسید
اسیدهای چرب امگا 3 یکی از معدود چربی هایی هستند که برای بدن مفید هستند. گرچه منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی موجود است، اما اسیدهای چرب امگا 3 در گیاهان زیادی پیدا می شود. این مسئله برای بسیاری از افراد که رژیم غذایی گیاه خواری را دنبال می کند از ضرورت بالایی برخوردار است. در این مقاله برخی منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 را بیان خواهم کرد.

منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3
اسیدهای چرب امگا 3
همه چربی ها ناسالم نیستند. چربی هایی وجود دارند که برای سلامتی مفید هستند مانند اسیدهای چرب امگا 3، که نقش مهمی در تشکیل غشاء سلولی ایفا می کنند. اسیدهای چرب امگا 3 نه تنها میزان کلسترول را کنترل می کنند، بلکه عملکرد سیستم عصبی را حفظ می کنند و از التهاب و بیماری های دیگر جلوگیری می کنند. هنگامی که امگا 3 وارد بدن می شود، به اسید های چرب دوکوهگزائنوئیک اسید (DHA) و ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) تبدیل می شود. اگر چه، ماهی یکی از بهترین منابع اسید چرب امگا 3 است، اما برخی از منابع گیاهی شگفت انگیز وجود دارد که می تواند اسید چرب امگا 3 را تامین کند.
تخم کتان
تخم کتان یکی از بهترین منابع گیاهی امگا 3 است. حدود 28 گرم از دانه های کتان حاوی 633 میلی گرم امگا 3 می باشد. دانه های کتان در کاهش سطح کلسترول، کنترل قند خون، کاهش میزان آسیب های استخوانی، کاهش وزن، افزایش سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرطان موثر هستند. از آنجا که تخم های کتان منبع خوبی از امگا 3 هستند، بهترین گزینه برای جلوگیری در التهاب می باشند.
همچنین بخوانید: همه چیز درباره ضرورت مصرف امگا3
با سلام . خواستم بگم خوردن جلبک ، از نظر بعضی فقها حرام است . لطفا در نشر مطالب دقت بیشتری بفرمایید . غذای حرام علاوه بر ضررهای معنوی که دارد ، اگر از نظر جسمی خواصی هم داشته باشد ، ضررش بیشتر است .
با تشکر