فواید کنجد و عسل را بشناسید
فواید کنجد و عسل در پیشگیری و درمان بیماری ها را بشناسید
مزایای عسل برای بسیاری از انسان ها از زمان های قدیم شناخته شده است. عسل از بسیاری جهات به عنوان غذای کامل برای بدن و یا درمان برخی از بیماری ها استفاده می شود. این ماده خوشمزه، خاصیت ضد باکتری و ضد عفونی دارد و بدن را در برابر بسیاری از بیماری ها محافظت می کند. دانه های کنجد نیز منبع غنی از اسیدهای آمینه و مواد مغذی دیگری هستند که به افزایش سیستم ایمنی بدن کمک می کند. حال ترکیب این دو ماده مغذی سبب ایجاد ماده غذایی کاملی را می کند که علاوه بر حفظ سلامت بدن، بسیاری از بیماری ها را بر طرف می کنند. لذا در این مقاله، فواید کنجد و عسل در پیشگیری و درمان بیماری ها را بشناسید.
فواید کنجد و عسل را بشناسید
ارزش غذایی کنجد و عسل
عسل حاوی 80 درصد قند طبیعی، 19 درصد آب و 2 درصد مواد معدنی و ویتامین های مختلف، از جمله: ویتامین ب 6، ریبوفلاوین (ویتامین ب 2 )، مس، آهن، پتاسیم، سدیم، روی و غیره است. همچنین، عسل منبع کربوهیدرات ها، مواد ضد باکتری و آنتی اکسیدان هایی مانند لیفوفلاوئین می باشد.
کنجد نیز حاوی بسیاری از انواع مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، منیزیم، روی، اسیدهای چرب اشباع شده و سلنیوم است. هنگامی که دانه های کنجد و عسل، با هم مخلوط می شوند، یک ماده مغذی برای بدن تولید می شود که به حفظ سلامت بدن کمک شایانی می کند.
سلام و روز یخیر
کنجد با عسل یه ترکیب عالیه، عالییییی
عرض ادب و احترام
از ثبت نظر محترم شما سپاسگزاریم. و خوشحالیم که این مقاله براتون مفید واقع شدهست.
موفق و پیروز باشید!