فواید ریحان و 40 خاصیت شگفت انگیز آن
فواید ریحان و 40 خاصیت شگفت انگیز آن برای حفظ سلامتی بدن، پوست و مو
ریحان، که عمدتا به عنوان یک طعم دهنده برای پخت و پز استفاده می شود، گیاهی است با ویژگی های منحصر به فرد دارویی که مزایای بسیاری برای بدن انسان دارد. ریحان به دلیل طعم شدید و منحصر به فردش، برای پیتزا، ماکارونی، سالاد و سایر غذاها استفاده می شود. همچنین برای تهیه انواع سس و تزیین غذاها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از ریحان به عنوان یک گیاه دارویی برای رفع مشکلاتی مانند سوء هاضمه، کاهش عصبانیت و افزایش سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. علاوه بر این، ریحان اثر بسیار خوبی بر زیبایی پوست و کاهش وزن دارد. با فواید ریحان و 40 خاصیت شگفت انگیز آن برای حفظ سلامتی بدن، پوست و مو آشنا شوید.
فواید ریحان و 40 خاصیت شگفت انگیز آن
ریحان
گیاه ریحان با نام علمی Ocimum basilicum در کشورهای آسیایی مانند هند، پاکستان و ایران کشت می شود. این گیاه در آب و هوای گرمسیری به خوبی رشد می کند. بیش از 40 گونه ریحان شناسایی شده است که کمی از نظر رنگ، بو و ظاهر متفاوت هستند. متداول ترین نوع سبزی ریحان در ایران ریحان سبز و ریحان بنفش می باشد. این گیاه در ترکیب با سایر سبزی های معطر مانند آویشن و رزماری بسیار عطر عالی پیدا می کند و در انواع غذاها مانند گوشت، ماهی، سبزیجات، سس ها، سوپ ها، ماست، تخم مرغ و غیره استفاده می شود. به طور معمول، ریحان معمولا با غذا خورده می شود، اما همچنین به عنوان یک مکمل تغذیه ای به دلیل تاثیرات پزشکی شگفت آور نیز استفاده می شود.
علاوه بر این، می توانید با برگ های تازه ریحان و یا برگ های خشک شده آن دمنوش یا چای تهیه کنید. چای ریحان نیز خواص دارویی فراوانی دارد. همچنین، برگ ریحان اسانس (روغن) تهیه می شود که فواید زیادی دارد. علاوه بر مصرف برگ های ریحان، بذر یا تخم ریحان که به تخم شربتی معروف است، از زمان های قدیم برای تهیه شربت تخم شربتی در فصل گرما استفاده می شده است.